Mara Bănică, deranjată la culme de nerespectarea sfaturilor date de autorități: ”Nu ne-am învățat lecția”

Autoritățile au sfătuit întreaga populație să evite cât mai mult contactul cu alte persoane, însă acest lucru nu în totalitate respectat.

Mara Bănică a fost nevoită să iasă din casă pentru puțin timp, dar s-a enervat la maximum când a văzut o mulțime de persoane pe stradă. 

În plină pandemie de coronavirus, autoritățile îndeamnă populația să stea cât mai mult în case și să evite contactul cu alte persoane. Acest lucru nu este respectat de toți cetățenii, iar cei mai mulți continua să iasă din locuințe și să meargă pe stradă și în parcuri. 

Mara Banică a fost nevoită să părăsească pentru puțin timp locuința, iar în momentul în care a ieșit în trafic a observat o mulțime de persoane pe stradă, care nu țineau cont de sfaturile primite de la autorități.

Jurnalista s-a enervat la culme și a făcut în urmă cu puțin timp o postare pe pagina sa de socializare prin care mărturisește că oamenii nu și-au învățat lecția.

”Ăstăzi am ieșit din casă. A fost un drum scurt, dar necesar. Am străbătut din centrul orașului spre zona de nord, cu mașina. Trafic. Multe, multe mașini în comparație cu zilele trecute.

Extrem de mulți oameni pe stradă. Parinți cu copii, seniori care se plimbau la pas. În fața la un magazin, o femeie tânăra cu o zvarluga de fetiță, o trimitea la mașinile din parcare să ceara bani. Un tip cu mașina decapotată merge în patrulare în timp ce asculta INXS.  

Nu ne-am învățat lecția. Nu putem fi domesticiti decât prin lege și aia aplicată dur. Suntem prea “șmecheri” noi pentru Covid. Îl “ardem” când și cum vrem noi! Seniorii noștri sunt oricum atotștiutori

și încăpățânati. Și oricat ne-am rupe mâinile să le cărăm de ale gurii, ei tot mai au ceva de cumpărat: “și ce am facut?

Extraordinar, hai că exagerezi”. Nici măcar imaginile cu zecile de sicrie din Italia nu ne impresionează pe noi. Noi suntem, repet,

“șmcheri”! Îmi vine să mă rog pur și simplu de oamenii care conduc țara asta să dea ordonanța aia militară și să ne scoată de pe străzi! #statiacasa”, a scris Mara Bănică. sursa:spynews