Primarul din Deva și fiica lui, vindecați de coronavirus! „Acest om zâmbește”

Vești bune pentru familia primarului din Deva! Atât Florin Oancea, cât și fiica sa, s-au vindecat de coronavirus.

Anunțul a fost făcut de edil, pe contul de Facebook.

Florin Oancea, primarul din Deva confirmat cu coronavirus pe 14 martie, a anunțat pe rețelele de socializare că atât el, cât și fiica lui, Laura, s-au vindecat. 

„După cele mai lungi zile din viața mea şi a Laurei a venit şi vestea cea mare. Rezultatul testelor: NEGATIV, pentru amândoi!

Am sperat, ne-am rugat şi am învins! Acum vedem cu totul diferit viaţa, cu mult mai multă înţelegere şi aceasta este partea cea bună a acestei nefericite experienţe”, a anunțat Florin Oancea. 

Sâmbătă, 21 martie, la o zi după ce a anunțat că se află printre persoanele care s-au vindecat de virusul Covid-19, Florin Oancea i-a mulțumit cadrului medical care l-a îngrijit pe el și pe fiica sa. 

Printr-un mesaj emoționant, edilul din Deva a transmis că „nu i-am văzut faţa, nu i-am cunoscut zâmbetul. Ştiu doar că este

o doamnă doctor. Şi mai ştiu că, sub masca de protecţie, acest OM zâmbeşte. Pentru că, alături de colegii ei, astăzi a mai câştigat o bătălie.

 Un zâmbet care durează doar o clipă, nu e timp acum de sărbătorit, se întoarce pe front, pentru a reda vieţii alţi oameni ca noi”.

Când epidemia va lua sfârșit, Florin Oancea a promis că se va întoarce la spitalul din Timișoara pentru a le mulțumi

tuturor medicilor și asistentelor. Sâmbătă, edilul și fiica lui pleacă acasă, la Deva, după ce al doilea test pentru coronavirus a ieșit negativ. sursa:spynews