BREAKING NEWS: Al saselea deces al unei persoane infectate cu coronavirus in Romania. Cine este

Toti pacientii care nu prezinta urgente vor fi externati din spitale. In Romania au fost confirmate 576 de cazuri de coronavirus, dintre care 6 pacienti decedati.

Al saselea deces provocat de coronavirus in Romania

A fost inregistrat al 6-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19), potrivit stirileprotv.ro.

Persoana este un barbat de 64 de ani, din Arad, care a fost internat din data de 20 martie in stare grava la Spitalul Judetean Arad, intubat in sectia de terapie intensiva.

Barbatul a decedat in cursul zilei de luni si tot in aceasta zi a fost confirmat pozitiv la testul pentru noul coronavirus.

Spitalul Judetean Suceava va trata din nou pacientii infectati cu coronavirus dupa ce va fi dezinfectat

Spitalul Judetean din Suceava va trata pacienti infectati cu noul tip de coronavirus dupa ce va fi dezinfectat, a declarat luni secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru.

”Va urma o dezinfectie la nivelul intregului spital, iar in 48 de ore dupa ce vom reactiva primirile de urgenta sau UPU vom transforma acest spital in spital care trateaza pacienti infectati cu COVID-19”, a spus secretarul de stat.

Potrivit acestuia, in cazul Spitalului din Suceava s-a luat decizia de intrare in carantina dupa ce 52 de cadre medicale au fost infectate cu noul coronavirus.

”La Spitalul din Suceava avem deja 52 de cadre medicale care sunt infectate cu coronavirus. Chiar daca sunt asimptomatice sau au simptomatologie usoara s-a luat decizia ca acest spital sa intre in carantina.

Vom externa toti pacientii care sunt de externat si in izolare voluntara la domiciliu. Ceilalti vor fi transferati la alte unitati sanitare in functie de patologia lor”, a aratat secretarul de stat.