„Plămânii mei cedează! Mă vor conecta la un aparat de ventilație”. Un tată infectat cu COVID-19, mesaj de adio, de la terapie intensivă!

Un tată din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, infectat cu noul coronavirus, a filmat un mesaj de adio pentru familia lui, de la terapie intensivă, înainte de a fi conectat la un aparat de ventilație.

Bărbatul, Matt Dockray, în vârstă de 39 de ani, a fost adus aproape de moarte de infecția cu COVID-19.

„Pentru toți cei care cred că dacă se vor infecta cu coronavirus vor avea doar o tuse sau simptome ușoare și pentru toți cei care cred că s-au infectat deja, s-au recuperat și au scăpat, am doar atât de spus: Vă rog, nu fiți proști!

Nu i-aș dori așa ceva nici unui dușman. Am filmat un clip de adio pentru soția și copilul meu, pentru că, la un moment dat, aproape că m-am dat bătut, din cauza durerii și fricii.

Acum sunt la terapie intensivă. La un moment dat, mi-au fost date șanse mici de supraviețuire. Plămânii mei cedează. Aștept să fiu anesteziat și conectat la un aparat de ventilație”, a transmis el.

Matt Dockray s-a simțit rău timp de mai multe zile, acasă, înainte ca soția lui să sune la numărul de urgență, iar el să fie dus la un spital.

Mai întâi, după ce s-a infectat cu COVID-19, Matt a început să tușească. Apoi, a început să ibă frisoane, febră și durere de cap.

Starea lui s-a înrăutățit, în fiecare zi. Apoi au apărut problemele respiratorii. sursa:a1.ro