Cine sa-i mai inteleaga? Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au impacat si au anuntat oficial ca urmeaza nunta

După saptamani intregi de acuzatii, de scandal, de apeluri la 112, Bianca si Bodi au sters totul cu buretele si si-au mai dat o sansa! Blonda s-a mutat iar in casa afaceristului!

Prin legatura video, la emisiunea Teo Show, Bianca si Bodi au anuntat cu zambetul pe buze ca s-au impacat.

Au divortat pe 10 martie, Bianca a postat fotografii cu ea batuta de Alex, Bodi a amenintat-o ca ii face plangere la politie, insa inca de zilele trecute dadeau semne de impacare.

Într-o intervenție telefonică la Teo Show, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au vorbit despre ce se intampla acum intre ei si

despre cum au trecut peste momentele grele. „Încă sunt supărată pe el. N-am fost noi împotriva lumii, am fost unul împotriva celuilalt”,

a declarat Bianca, cu referire la poza pe care fostul ei soț a urcat-o zilele trecute pe Instagram.

Întrebați de moderatorii emisiunii, Teo și Bursucu, ce urmează în continuare în relația lor, Bianca a răspuns, cu jumătate de gură, că urmează să o ceară din nou în căsătorie.

„Urmează să mă ceară din nou în căsătorie. Eu am nevoie să am din nou încredere în ceea ce face, nu ceea ce spune. În momentul ăsta suntem la stadiul în care vrem să construim”, a mărturisit Bianca.

Afaceristul a admis că el este cel care a făcut primul pas spre împăcare, dupa ce anterior negase acest lucru, iar Bianca a acceptat cu o singură condiție, să semneze un contract de confidențialitate.

„Am cerut vehement să semnăm un contract de confidențialitate. Cine greșește, plătește. I-am dat șansa să dea dovadă de maturitate.

I-am dat șansa să existe o continuitate”, a mai adăugat vedeta. sursa:stiri-24.com