GEORGE BURCEA CONTINUĂ RĂZBOIUL CU ANDREEA BĂLAN! MESAJUL SUBLIMINAL ESTE EXTREM DE DUR: “PĂI CE EXEMPLU DAI TU COPIILOR TĂI, BRE?”

George Burcea continuă războiul cu Andreea Bălan! Asta consideră mulți dintre internauții care au văzut mesajul subliminal extrem de dur publicat recent de actor. Mulți au rămas muți de uimire când au văzut cum a reacționat fosta parteneră de viață cu care are două fetițe superbe: Clara și Ella.

George Burcea mesaj subliminal extrem de dur pentru Andreea Bălan

În urmă cu câteva ore bune, George Burcea a urcat pe Instagram Stories o poză cu actorul australian Dominic Purcell, imortalizat în timp ce face un semn obscen. Pe această imagine, artistul român a scris: 

“Domnu’ actor Dominic are copii acasă și arată mumu pe Insta. Păi ce exemplu dai, tu copiilor tăi, bre? Sper că te-a făcut praf presa. Și soția” și a adăugat trei emoticoane care ilustrează faptul că râde cu lacrimi, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului.

Mesajul Andreei Bălan după ce George Burcea i-a lansat un atac indirect pe Internet

La scurt timp după postarea lui George Burcea cu actorul Dominic Purcell, Andreea Bălan a scris următoarele mărturisiri pe contul ei de Instagram: “Ma stiti de mic copil si am crescut in fata voastra. Imi place ca sunt cunoscuta si nu mi-as fi dorit alta viata.

Desi «vedetismul», da, e frumos pe scena, la tv, la evenimente, el vine si cu parti mai putin placute pe care trebuie sa le accept, iar statutul de persoana publica trebuie asumat. Imi asum ca nu imi apartin, ca viata mea este comentata, ca oamenii vor sa stie ce fac si cum fac. Imi asum

ca trebuie sa zâmbesc frumos în societate, să răspund politicos tuturor, să ma prezint în diverse locuri unde am promis că merg, chiar dacă prefer să stau pe canapea cu o cană de ceai.

Totodata, am si responsabilitati, nu doar sa beneficiez de like-uri, fani si contracte de imagine. Am responsabilitatea sa ofer speranta si sa fiu un exemplu pozitiv in momente mai putin placute si, pe cat posibil, sa ajut si sa fac lucruri bune si exemplare pentru cei din jur. Ador sa fiu pe scena si sa ofer lucruri frumoase si de calitate 🤩”. Și, după cum se observă în colajul de mai jos, fostul partener de viață al artistei a reacționat ulterior cu o altă postare. Mesajul lui a fost însoțit de o poză realizată pe platourile de filmare ale unui film în care apare și o puteți vedea în galeria foto a articolului.

Reacția Andreei Bălan după ce George Burcea i-a lansat un atac indirect și noua postare lui la scurt timp după ce cântăreața a publicat un mesaj lung despre momentele de cumpănă din viața ei și nu numai © Instagram

Andreea Bălan și George Burcea au două fete împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California.

Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit. scrie cancan.ro