„VULPIȚA ȘI VIOREL DE LA ACCES DIRECT VOR CONCURA ÎN SEZONUL 4 ASIA EXPRESS”. PLANUL SECRET AL POSTULUI ANTENA 1?!

Chiar dacă foarte mulți telespectatori contestă ”celebritatea” pe care au căpătat-o, de o perioadă, Vulpița din Vaslui

și Viorel Stegaru, soțul ei, considerând că postul Antena 1 nu ar fi trebuit să-i promoveze cu atâta insistență, audiențele realizate i-au transforat pe cei doi în prezențe constante pe ”sticlă”, la Acces Direct.

Mai mult, Veronica și Viorel Stegaru s-au lansat și în muzică, prestând alături de Axinte de la Vacanța Mare și de Maria Constantin, iar în spațiul public este vehiculată, acum, și o altă ipoteză.

Vulpița din Vaslui și partenerul de viață ar putea să apară la chiar și la ”Asia Express”, iar o astfel de posibilitate

i-a determinat pe mulți internauți să își spună părerea. Bineînțeles, o astfel de perspectivă se află doar sub titlul de zvon, însă nimic nu este imposibil.

”Ce părere aveți despre faptul că Vulpița si Viorel Stegaru vor concura in sezonul 4 de #AsiaExpress?”, este o întrebare care a fost pusă în mediul online.

Pe pagina de socializare a grupului ”Ești din Iași dacă…” au apărut diverse comentarii legate de acest subiect.

”Cred că e o glumă, oricum este bătaie de joc din niște analfabeți, pe urmă cărora unii sau alții fac bani frumoși, păcat!!”, ”Așa faceți vedete din toți limitații ?ceva de valoare nu ați promova”,

”Ar fi bine și ptr ei sa mai cunoască lumea. Sa-i lăsăm în pace. Bine că s-a găsit cineva cu suflet mare sau ajute. Maica Domnului sa-i aibă în pază. Amin. Amin ???”, ”Asta ar mai lipsi! Pe mine nu ma mai mira nimic! Pentru bani unii fac orice! Pacat!”, ”Cand va fi sezonul 4????”, au fost doar câteva dintre comentariile postate în dreptul fotografiei în care apar, zâmbitori, Vulpița din Vaslui și Viorel Stegaru. scrie cancan.ro