Sorin Bontea, un romantic incurabil. Declarația de dragoste pe care i-a făcut-o soției sale: ”O iubesc pentru tot ceea ce este”

Sorin Bontea, câștigătorul Asia Express 3, deși nu pare, este un romantic incurabil. Chef este căsătorit de peste 31 de ani și se bucură de o familie de nota zece.

Sorin Bontea este un chef extrem de dur în bucătărie, dar un soț foarte romantic și un tată de nota zece, căci soția sa i-au dăruit un băiat și o fată. 

Deși până acum, chef Sorin și-a ținut familia departe de ochii curișilor, acum, la revenirea din ”Asia Express”, vedeta a dat câteva detalii despre mariajul său, dar i-a făcut și o declarație de dragoste soției sale.

„Pentru noi o dovadă de iubire e faptul că de 31 de ani suntem împreună. Suntem genul acela de cuplu care crede în familie, în valorile ei și asta, zic eu, e foarte important într-o relație”, a mărturisit Sorin Bontea, scrie Viva.  

După atația ani de iubire, Bontea i-a dedicat soției câteva cuvinte prin care și-a manifestat toată dragostea pe care i-o poartă. 

”Pe soția mea o iubesc pentru tot ceea ce este ea și pentru tot ceea ce sunt eu când sunt cu ea. Acum, în ceea ce o privește, e clar: sunt frumos, deștept si modest”, a mai spus vedeta de la Antena 1. 

Și pentru că multe persoane erau curioase despre felul în care Bontea și-a cunoscut jumătatea, acum vedeta a dezvăluit și acest mister. 

„Soția mea spune că mă pricep foarte bine la cuvinte, așa am cucerit-o. Am văzut-o prima oară la o petrecere și apoi am început să o curtez. La prima întâlnire i-am dus trandafiri roșii și de atunci astea sunt florile pe care i le ofer de fiecare dată, indiferent de ocazie.

Pentru noi au o semnificație aparte. Vă dați seama că i-am și gătit, era felul prin care simțeam că pot să o impresionez.

I-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere.. Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras. Nici nu știam ce sunt astea. E adevărat că atunci când venea vorba de savarine, mergeam la cofetărie”, a încheiat câștigătorul ”Asia Express 3”.  scrie spynews