Horoscopul zilei 26 aprilie 2020. Mai multe zodii primesc totul de la VIAȚĂ

Berbec

Indemnul astrelor pentru astazi este sa transmiti mai departe lucrurile frumoase care vin astazi spre tine, motivele de fericire, anumite reusite sau unele vesti aflate. Aceasta noutate poate schimba viata mai multor persoane, de aceea trebuie impartasita, te indeamna astrele.


Taur

Vei descoperi astazi ca orice eveniment aparut pe neasteptate si care nu este tocmai din gama celor placute, va trece mult mai usor si mai repede daca vei avea suportul unor oameni care te inteleg, care iti ofera solutii potrivite, care iti ridica moralul si care sunt langa tine ori de cate ori ai nevoie.


Gemeni

Semnul tau zodiacal se afla in sfera marilor viziuni, iar cuvantul cheie pentru aceasta zi este rabdare. Tine-te de plan, nu te opri din elan, lasa-te purtat de entuziasm, pentru ca esti pe drumul cel bun, spun astrele, iar in curand vei vedea si primele progrese.


 Rac

Astazi este important sa fii atent la semnele si indiciile care apar, sa stai cu urechile palnie la tot ce au altii de transmis, sa-i asculti pe cei care au mai multa experienta decat tine si sa invei de la ei, pentru ca ai nevoie de aceste sfaturi, ai nevoie de indrumatori, de mentori, te asigura astrele.


Leu

Aminteste-ti de zicala „unde-s doi ptuerea creste” pentru ca ar putea explica perfect aceasta zi. Pentru a ajunge mai repede la finalul mult dorit, ar fi indicat sa-ti unesti fortele cu cei care gandesc la fel, care au resursele pe care tu nu lei ai si care sunt in cautarea resurselor pe care tu le detii.


Fecioara

Legea compensatiei functioneaza, iar astazi ti se va reconfirma acest lucru. Nu primesti intotdeauna de la viata lucrul dorit fix in forma visata. Trebuie sa fii mai flexibil si mai increzator ca „Universul are grija de cel care are rabdare”, te asigura astrele.


Balanta

Ai avut o perioada mai agitata, de aceea ai avea nevoie de o pauza, astfel incat pe de o parte, sa te odihnesti, iar pe de alta parte, sa astepti pana se mai echilibreaza lucrurile in jurul tau. Priveste aceasta zi si ca pe o zi buna de a medita asupra celor intamplate in ultima perioada, dar si pentru a cerceta, a studia lucruri noi.


Scorpion

Astazi este despre relatii si vei descoperi ca te poti concentra pe a-ti face anumite legaturi, conexiuni, care pot tine mult timp de acum in colo. Vei reusi sa faci o echipa buna cu cineva din preajma ta, va veti sustine si va veti stimula reciproc exact punctele forte ale fiecaruia. Despre cine ste vorba? Cine este coechipierul tau?


Sagetator

Cuvintele cheie pentru aceasta zi: viziune, aparenta, realitate, fantezie. Este timpul sa-ti schimbi mentalitatea sau sa nu mai judeci lucrurile dupa cum apar ele in exterior. Se intampla ca jocul din culise sa nu fie deloc ca spectacolul care apare pe scena, te atentioneaza astrele.


Capricorn

Vei primi exact ceea ce le oferi si tu celorlalti. Ti se va intampla exact ceea ce vei gandi. Este o zi carmica, iar astrele te atentioneaza sa nu judeci si sa nu critici, daca nu vrei sa fii judecat si criticat. In plus, atunci cand vei intra cu cineva in contact, gandeste-te la impresia pe care o vei lasa despre tine.


Varsator

Semnul tau zodiacal se afla in sfera imaginii publice, iar astrele vor sa te asigure ca oamenii iti vad progresul, ti-au observat evolutia, munca, eforturile depuse. Ai acumulat multa experienta pana acum si s-ar putea sa mai ai cateva etape de parcurs pana vei ajunge la nivelul dorit, cu toate acestea, increderea pe care ti-o ofera ceilalti este exact motivatia de care ai nevoie.


Pesti

Intelepciunea acestei zile este simpla: Fii mai flexibil! Pentru ca lucrurile pot fi destul de nesigure sau imprevizibile astazi, astrele te indeamna sa nu mizezi pe o singura carte! Cauta mai multe variante si nu te agata de niciuna. Fa-ti planuri si nu uita nici de cele de rezerva.