Sfatul zilei 26 aprilie 2020. Mai multe zodii au MARE NOROC

Berbec

După o perioadă în care te-ai dat cu capul de pereți, acum ți-a revenit mintea și te-ai calmat. Nu te aventura în necunoscut și nu lua decizii pripite.

Taur

Ia atitudine și pune în practică ideile care ți-au încolțit în minte. Unele proiecte sunt ideale pentru o sursă suplimentară de venit, vezi care sunt acelea.

Gemeni

Săgeata lui Cupidon te lovește din plin, într-un moment în care te aștepți mai puțin. Lasă frâu liber sentimentelor și nu mai ține ascunsă iubirea pe care o ai în suflet.

Rac

Astrele te sfătuiesc să fii rezervat în privința banilor și să nu cheltui aiurea. Poate acum ai un venit generos, dar nu trebuie să te culci pe o ureche. Pune și deoparte pentru zile negre.

Leu

Ești dispus să lași în urmă regretele și amintirile neplăcute. Nu mai pune presiune pe tine și întoarce foaia. Bucură-te de acele clipe frumoase petrecute în familie.

Fecioară

Nimic nu-ți stă în cale și pare că totul merge ca pe roate în viața ta. Însă un eveniment neașteptat ți-ar putea da lucrurile peste cap, nu te panica.

Balanță

Proiectele pe care le dezvolți în clipa de față îți aduc bani suficienți pentru a duce o viață liniștită, dar asta nu înseamnă că trebuie să iei o pauză. Lucrează, dar nu te obosi prea tare.

Scorpion

Imaginația și creativitatea nu sunt punctul tău forte, însă astăzi lucrurile sunt exact invers. Profită de această ocazie și expune-ți ideile pe care le ai în minte.

Săgetător

Interesul tău este să te simți bine în pielea ta, de aceea te răsfeți și te bucuri de clipe libere numai bune pentru destindere și relaxare.

Capricorn

Nu te mai mulțumi cu ceea ce ai și țintește sus. Nu trebuie să te arunci prea departe, pune-ți câteva obiective pe care le poți atinge sigur.

Vărsător

Renunță la negativism și încearcă să vezi partea plină a paharului. Fii încrezător în forțele proprii și bazează-te doar pe tine. Nu te încrede în cei din jur.

Pești

Oricât de optimist ai fi unele lucruri nu ies așa cum ți-ai dori. Nu trebuie să fii dezamăgit, mai devreme sau mai târziu va ieși soarele și pe strada ta.