Scene revoltătoare, de față cu Poliția! Fiul lui Gabriel Oprea fumează fără jenă, sprijinit de mașina autorităților: “Încearcă tot felul de șicane”

Fiul lui Gabriel Oprea sfidează legea din nou și pare să nu-l intereseze viitoarele sancțiuni. Acesta a fost surprins de fiica lui Lică Nunweiller, mare jucător al echipei Dinamo, în timp ce se sprijinea de mașina poliției și fuma fără urmă de simțire.

Gabriel Oprea Jr. ar fi chemat un echipaj de poliție din cauza unor autorturisme parcate în fața intrării locuinței sale. Mihaela Nunweiller, fiica legendei dinamoviste, a filmat toate scenele scandaloase, întâmplate chiar sub geamul ei.

“El (n.r. Gabriel Oprea Jr.) a chemat Poliția, care nici măcar nu m-a anunțat că îmi face poze la mașină și apoi a plecat din senin, până să le arăt documentele că e locul meu. Încearcă tot felul de șicane pentru a pune mâna pe locul meu de parcare, care e în fața intrării în locuința sa”, este de părere femeia femeia.

Mai mult, nimeni nu a informat-o pe Mihaela Nunweiller de cele întâmplate în fața casei sale.

“Deși atât paznicul, cât și Gabriel Oprea junior știau unde stau, iar paznicul avea și numărul meu de telefon, nimeni nu m-a căutat”, spune Mihaela Nunweiller, potrivit Libertatea.

De asemenea, fiica dinamovistului a încercat să le explice polițiștilor care este spațiul de parcare aferent și delimitat corespunzător. Una dintre polițiste a devenit agitată, începând chiar să și țipe la femeie. 

Când Mihaela a arătat spre o altă mașină, parcată ilegal, mai exact cea a administratorului complexului rezindențial unde locuiește, polțiștii s-au retras rapid și chiar au plecat.

“Am vrut să le arăt actele pe acel loc de parcare. Mai mult, să le arăt că vizavi, pe ceea ce numesc ei trotuar, erau parcate mașinile locatarilor. Nu m-au ascultat.”, a mai spus Mihaela Nunweiller.

Pe toată durata intervenției echipajului de poliție, Gabriel Oprea Jr. stătea sprijinit de mașina acestora, savurând o țigară și o doză de suc.

Un loc de parcare, mărul discordiei?

Mihaela Nunweiller este de părere că familia Oprea urmărește obținerea unui loc de parcare, nefiind prima oară când există divergențe de acest gen.

“Ei vânează acel loc de parcare, fiindcă este fix lângă intrarea în casa lor. Locul său de parcare este într-un garaj, nicidecum acolo, dar familia sa încearcă de mai multă vreme să pună mâna pe acea poziție”, explică vecina lui Oprea.

Drept explicație, reprezentanții Poliției Capitalei au spus doar că urmează ca situația să fie verificată.

„Pentru clarificarea tuturor aspectelor, se efectuează verificări şi prin structura de control intern, urmând ca rezultatul acestora să fie comunicat persoanei care a reclamat situaţia”, scrie în comunicatul oferit de către Poliție.

Replica lui Gabriel Oprea Jr.

Fiul politicianului a dorit să facă anumite precizări pe pagina sa de socializare. În mesajul postat de acesta, tânărul spune că detaliile prezentate până acum în spațiul public sunt departe de realitate.

“Realitatea, in ceea ce priveste subiectul prezentat este cu totul alta. In primul rand, eu imi parchez intotdeauna masina pe locul meu de parcare, situat la intrarea in apartamentul in care locuiesc. Doamna Nunweiller, care are locul de parcare de langa al meu, si-a parcat cele doua masini astfel incat a blocat atat masina mea, aflata pe locul meu de parcare, dar si trotuarul si rampa de acces. Precizez ca doamna Nunweiller are un loc de parcare si doua masini, pe care doreste sa le parcheze in fata intrarii in cladire, blocand, astfel accesul, asa cum am aratat mai sus.”, afirmă bărbatul.

Mai mult, conflictul dintre Mihaela Nunweiller și Oprea Jr. reiese și din mesajul postat de bărbat. El susține că femeia i-ar fi lovit mașina în mod intenționat, pentru această faptă fiind deschis chiar și un dosar penal.

“În luna octombrie a anului trecut, doamna Nunweiller mi-a lovit, intentionat, masina parcata (…) doamna in cauza este o persoana conflictuala si nu are, in general, relatii cordiale cu vecinii si cu administratia blocului, fapt care poate fi verificat cu usurinta, contactand presedintele blocului. (…) Ceea ce a facut in urma cu doua zile este inca o dovada de rea-credinta a acestei persoane care incerca, prin reactia sa, sa ma provoace si sa ma sicaneze, asa cum a mai facut-o si in trecut.”, a fost mesajul lui Gabriel Oprea Jr. scrie spynews.ro