Oana Roman a răbufnit! Motivul pentru care vedeta li s-a plâns fanilor pe Internet: „Nu mai vreau”

Oana Roman este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbizul autohton. De curând, aceasta li s-a plâns fanilor pe Internet și a spus lucrurilor pe nume. Iată care a fost motivul răbufnirii sale!

Fiind foarte activă în mediul virtual, Oana Roman are o relație foarte strânsă cu fanii săi. Indiferent de câte de personale ar fi subiectele abordate, vedeta dă dovadă de fiecare dată de multă transparență și le prezintă acestora lucrurile exact așa cum sunt.

La fel s-a întâmplat și de această dată când vedeta li s-a plâns fanilor pe rețelele de socializare. Motivul? Oana Roman s-a săturat să stea în casă.

Deși încearcă să-și ocupe timpul desfășurând o mulțime de activități, Oana Roman s-a plictisit de aceleași lucruri făcute zilnic. Vedeta a declarat că nu este făcută pentru a fi casnică și că s-a săturat de curățenie, iar singurul lucru pe care îl vrea este să se relaxeze într-o vacanță.

„Nu mai vreau să fac curat. Și nu mai vreau să stau închisă în casă. Vreau la mare, vreau la munte, vreau să plec singură câteva zile, să nu mai trebuiască să fac nimic pentru nimeni! Nu sunt făcută să fiu casnică!”, a scris Oana Roman la un InstaStory.

„O zi de curățenie în casă! Sport cât pentru 3 zile. E frumos să ai casă mare, dar e mult de muncă!”, a mai scris Oana Roman pe rețeaua de socializare. scrie spynews.ro