Scrisoarea de adio a unui tânăr tată ucis de coronavirus către familia sa: „Vă iubesc cu toată inima și mi-ați oferit cea mai bună viață pe care o puteam dori vreodată”

Coronavirusul nu ține cont de nimeni și de nimic. Un tânăr tată în vârstă de doar 32 de ani a fost răpus de virusul ucigaș din China, lăsându-și în urma soția și copiii sfâșiați de durere. Înainte să moară, bărbatul le-a scris un mesaj de adio sfâșietor, mulțumindu-le pentru toate clipele de bucurie trăite împreună.

Jonathan Coelho, un tânăr de doar 32 de ani, a avut parte de un sfârșit tragic. Bărbatul s-a stins din viață pe data de 22 aprilie, după ce timp de 28 de zile s-a luptat cu COVID-19 și 20 de zile a fost ventilat mecanic, a mărturisit soția lui pentru CNN.

Soția tânărului a găsit scrisoarea de adio pe telefonul acestuia, la scurt timp după ce bărbatul se stinsese din viață într-un spital din Statele Unite ale Americii.

„Vă iubesc cu toată inima și mi-ați oferit cea mai bună viață pe care o puteam dori vreodată!”, așa și-a început tânărul scrisoarea de adio.

După moartea sa, soția bărbatului este sfâșiată de durere și susține că micuții lor au pierdut cel mai minunat om din lume. 

„Ei nu știu că au pierdut cel mai minunat om și își vor cunoaște tatăl doar din fotografii și filme”, a spus soția tânărului pentru aceeași sursă.

Starea lui Jonathan părea că se îmbunătățește. Acesta ar fi trebuit să fie scos de la ventilator vineri, însă miercuri seară soția bărbatului a fost sunată de către o asistentă. Femeia nu a putut să-și ia „adio” de la soțul ei, fiind deja mort atunci când l-a găsit în spitalul din Danbury, Connecticut. 

Cutremurată de această veste tragică, soția bărbatului a fost la un pas să șteargă toate amintirile cu soțul și copiii lor din telefonul bărbatului. Atunci a fost momentul în care a descoperit scrisoarea de adio.

„În delirul meu de atunci, am vrut să șterg din telefonul lui toate pozele cu el și copii mei”, a povestit soția tânărului. 

Tânărul de 32 de ani le-a mulțumit pe rând, soției sale Katie și copiilor pentru momentele de fericire și viața frumoasa pe care a avut-o datorită lor.

„Sunt atât de norocos și mă face atât de mândru să fiu soțul tău și tatăl lui Braedyn și Penny,” a scris el. “Katie ești cea mai frumoasă și grijulie persoană pe care am întâlnit-o vreodată. Ești cu adevarat unică. Ai grijă să îți trăiești viața cu fericirea și aceeași pasiune care m-a făcut să mă îndrăgostesc de tine. Să văd că ești cea mai bună mamă pentru copiii noștri e lucrul cel mai bun care mi s-a întâmplat vreodată.”, a scris bărbatul.

În continuare, Jonathan le-a transmis un mesaj puternic urmașilor săi, acela de a face orice pentru a fi fericiți o viață întreagă.

„Braedyn să știe că e cel mai bun tovarăș al mei și sunt foarte mândru să îi fiu tată și de toate lucrurile uimitoare pe care le face și va continua să le facă. Penelope să știe că e o prințesă și poate avea orice își dorește în viață. Sunt atât de norocos! Nu te uita în urmă și dacă întâlnești pe cineva să te iubească și să-i iubească pe copii așa cum vă iubesc eu, mergi înainte. Întodeauna fii fericită!”, a continuat tânărul. scrie spynews.ro