Maria Ghiorghiu este în doliu! Nepotul său a murit la doar 34 de ani. „Te vom plânge cu lacrimi de sânge toată viața”

Durere fără margini pentru Maria Ghiorghiu. Celebra prezicătoare este în doliu, după ce nepotul său s-a stins din viață la doar 34 de ani!

Maria Ghiorghiu este îngenuncheată de durere. Cunoscuta clarvăzătoare a făcut astăzi un anunț sumbru pe pagina sa de Facebook.

Prezicătoarea a pierdut un suflet drag, nepotul său la care ținea extrem de mult.

Potrivit spuselor Mariei Ghiorghiu, nepotul său a murit după ce a suferit un infarct.

„Astăzi a plecat prea devreme dintre noi nepotul meu IONUȚ MIHALCEA stabilit în Italia, băiatul fratelui meu mai mare.

Avea doar 34 de ani!

Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace suflet bun și drag, iar pe ai tăi părinți să-i întarească. Tu ești al doilea copil

al lor pe care îl pierd! Primul,Vasilica avea doar 15 ani și a murit tot de inimă, acum câtiva ani.

Nu te vom uita niciodată!😢”, a scris Maria Ghiorghiu pe rețeaua de socializare.

Îndurerată, Maria Ghiorghiu a mărturisit că nu va putea trece peste această pierdere niciodată și că îl va plânge toată viața pe nepotul său.

„Cu mare durere în inimile și în sufletele noastre, anunțăm trecerea în neființă, a dragului nostru băiat mai mare, Ionuț-Ciprian, astăzi în Italia.

Suntem profund îndurerați pentru tot restul vieții, pentru moartea fulgerătoare a fiului nostru drag! Nu te vom uita niciodată, băiatul

nostru drag, ne-ai părăsit în floarea tinereții tale, fără a-ți lua rămas bun de la noi! Te vom plânge cu lacrimi de sânge toată viața.

Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, copilul nostru drag. Drum bun printre stele, dragul nostru băiat!😢😢😢 INFARCT !!!”, a mai scris prezicătoarea. scrie spynews.ro