Cine este dr. Mihai Craiu, cel care a pus-o la punct pe Olivia Steer! Drama trăită de medic în timpul epidemiei de gripă ”Fiul meu a fost pacientul cu numărul 57”

După mulți ani în care Olivia Steer și-a expus părerile despre vaccinuri fără a avea o discuție directă cu un specialist, dr Mihai Craiu a reușit să o pună la punct pe soția lui Andi Moisescu, cu argumente!

Mulți, foarte mulți părinți au auzit despre dr Mihai Craiu, medic pediatru la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului ”Alessandrescu – Rusescu” și profesor la UMF „Carol Davila” din București. Pe lângă activitatea din spital, conf dr Mihai Craiu este cel care a înființat Spitalul Virtual pentru Copii, o pagină de Facebook unde părinții primesc informații și sfaturi pentru sănătatea copiilor lor.

Dr Mihai Craiu, cel care a confruntat-o în direct pe Olivia Steer pe tema vaccinării, a trăit în urmă cu câțiva ani o experiență traumatizantă cu propriul copil, care a fost ”pacientul 57” în epidemia de gripă din 2009. A povestit acest lucru, în urmă cu ceva timp, într-un interviu pentru Evenimentul Zilei.

”Eu, ca părinte, asta am făcut, mi-am vaccinat copilul în fiecare an! Am trecut și prin gripa pandemica, în 2009, pentru că atunci nu era vaccin. Fiul meu a fost pacientul cu numărul 57. În momentul acela, serotipul AH1N1 nu era în vaccin. Acum, în ultimii ani, este!”, a povestit pediatrul.

Cum a contrazis-o dr Mihai Craiu pe Olivia Steer? Replicile care au făcut-o praf

Olivia Steer, una dintre cele mai vocale antivacciniste de la noi, s-a confruntat în direct, la o emisiune de la Pro Tv cu medicul Mihai Craiu. Soția lui Andi Moisescu a primit replica argumentată din partea medicului, care i-a demontat punct cu punct argumentația. ”Diferenţa dintre noi doi e că eu nu am nevoie de cartea aia ca să ştiu ce scrie în ea, pentru că eu mă confrunt zi de zi la spital cu pacienţii care au aceste probleme“, a replicat medicul.

Când Olivia Steer a adus în discuţie aluminiul drept un factor declanşator al autismului, replica medicului a fost: „Acei copii care se nasc şi care sunt alăptaţi la sân primesc în primele şase luni de viaţă mai mult aluminiu din laptele matern decât ar primi în primele şase luni din vaccinurile pe care trebuie să le facă la diverse scheme vaccinale…

Cred că s-ar şti dacă ar exista o relaţie cauzală între aluminiu care, apropo, vorbim de patru micrograme, în toate vaccinurile pe care le-ar putea primi un copil într-o ţară dezvoltată a Uniunii Europene“.

Așa cum era de așteptat, discuția din emisiunea tv a generat o adevărată nebunie în lumea virtuală, iar una dintre cele mai elegante reacții a venit din partea medicului Vasi Rădulescu. „Se spune că imaginile fac cât o mie de cuvinte. Avem (…) privire sfidătoare, mestecând gumă, aberând pe teme medicale, întrerupând partenerul de dialog la fiecare trei secunde cu tot felul de bălării.

În dreapta, îl avem pe Craiu Mihai, un medic senzațional și un om minunat, plin de bun simț, smerenie, tobă de carte, ce stă de dimineața până seara în spital și mai găsește timp și pentru educație medicală. Cred că întâlnirea de azi a fost necesară. La fel și imaginea asta. Să nu le uitați”, a scris, medicul Vasi Rădulescu pe contul de Facebook, despre confruntarea dintre Mihai Craiu si Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu. scrie fabricatinromania