O recunoști? Acum este una dintre cele mai îndrăgite vedete din țară. Nu o să-ți vină să crezi despre cine este vorba!

Pandemia de COVID-19 a făcut-o mult mai melancolică pe Oana Roman. Vedeta a deschis sertarul cu amintiri, loc din care a ales câteva fotografii pe care să le împărtășească cu fanii săi. Tu ai fi reușit să o recunoști?

Pentru siguranța ei și a celor dragi, Oana Roman a ales să stea în autoizolare în această perioadă, alături Marius Elisei, fiica lor, și de cea care i-a dat viață. Zilnic, vedeta le arată fanilor cum își petrece timpul pandemie, organizând diverse activități interactive.

De această dată, vedeta a fost curprinsă de melancolie, motiv pentru care și-a admirat din nou fotografiile vechi, realizate în cele mai frumoase perioade ale vieții ei. Una dintre acestea este copilăria.

Oana Roman a postat pe contul său de Instagram două fotografii emoționante, de când avea doar câțiva anișori. În imagini este vizibil cu ochiul liber cât de bine îi seamănă fiica sa.

„Pe la 5 ani. În curte la Snagov. Senină și liniștită. Încă nu știam ce e viața. Mama mă îmbrăcase în galabie arăbească”, a scris Oana Roman în dreptul unei fotografii.

În același timp, vedeta le-a mărturisit fanilor că la Snagov și-a descoperit și pasiunea pentru înot.

„La Snagov am învățat să iubesc înotul și apa. Atunci era un lac curat și liniștit”, a mai transmis Oana Roman pe rețeaua de socializare. scrie spynews