Anunț de ultimă oră făcut de Florin Salam! Se însoară cu Roxana Dobre și va fi tătic pentru a șasea oară?! Gestul care l-a dat de gol

Florin Salam a făcut un anunț de ultimă oră! Imediat ce trece pandemia de coronavirus, solistul a hotărât să se însoare cu Roxana Dobre.

Se pare că pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile multor persoane, ba chiar și “Regele Manelelor”, Florin Salam, a fost împiedicat să facă anumite lucruri. Nu numai că solistul și-a amânat/anulat concerte, apariții și alte evenimente, dar se pare că și în viața personală apariția COVID-19 a fost un impediment.

Cu toate acestea, rămas activ pe rețelele de socializare, acolo unde face live-uri pentru a-și întreține fanii și pentru a păstra legătura cu aceștia, Florin Salam a făcut un anunț de ultimă oră, care i-a luat prin surprindere pe internauți. Celebrul solist a declarat, în faţa fanilor lui, că imediat ce restricțiile vor fi ridicate în totalitate, în România, plănuiește să facă nuntă cu Roxana Dobre!

florin salam, roxana dobre, se însoară, anunț de ultimă oră, florin salam și roxana dobre

Și iubita solistului a fost la fel de șocată ca urmăritorii lui Florin Salam, mai ales că declarația a fost o premieră, cel mai probabil cei doi nefăcând niciun plan oficial până acum.

„Vreau să vă anunț și eu ceva frumos! Cum trece epidemia asta, cum se numește ea, în maximum șase-opt luni de zile, anunț și eu nunta cu Roxana mea. Îi fac și eu o bucurie frumoasă nevestei mele!” a declarat Florin Salam, cunoscut și ca “Regele Manelelor”.

Florin Salam- tătic pentru a șasea oară? Iată gestul care l-a dat de gol!

Trei mii de persoane au urmărit transmisia live a artistului, care a anunțat că e gata să își unească destinele cu Roxana Dobre, femeia care i-a dăruit încă trei copii, pe lângă cei doi pe care îi are din prima căsnicie. Cu siguranță toți fanii lui Florin Salam care au fost ochi și urechi, și-au ridicat câteva semne de întrebare cu privire la gesturile făcute de Roxana Dobre, acum viitoarea soție a solistului.

florin salam, roxana dobre, se însoară, anunț de ultimă oră, florin salam și roxana dobre

Au existat numeroase speculații de-a lungul timpului, potrivit cărora Roxana Dobre urmează să fie mamă pentru a patra oară, alături de celebrul Florin Salam, dar nimic nu a confirmat sau infirmat aceste zvonuri, până acum. Pe tot parcursul filmării, bruneta este surprinsă ținându-se de burtică și poartă o cămasă extrem de largă prin care poate ascunde o eventuală sarcină.

Florin Salam și Roxana Dobre, dragoste cu năbădăi

Povestea de dragoste dintre Florin Salam și Roxana Dobre a început în anul 2014. În vara respectivă, cei doi s-au cunoscut într-un club din Capitală, iar relația lor a devenit rapid stabilă, mai ales că manelistul a ajutat-o pe brunetă să organizeze funeraliile tatălui ei. Din păcate, nu mereu lucrurile au fost roz între cei doi, pentru că au avut parte și de certuri și scandaluri care au ocupat primele pagini ale tabloidelor, deși cei doi au refuzat mai mereu să își comenteze viața privată.

În ciuda tuturor amintirilor neplăcute, se pare că Florin Salam și Roxana Dobre și-au găsit liniștea și pacea, ducând relația la următorul nivel, imediat ce acest lucru va fi permis. Cei doi au împreuna trei copii- două fete (Jacqueline Maria și Rania) și un băiețel, pe Simon Ștefan, motiv pentru care manelistul a mărturisit că își dorește să aibă încă un băiat, pentru a echilibra balanța. scrie kfetele