Acum s-a aflat! Câte kilograme a avut Ozana Barabancea, înainte de a se opera! Fotografii inedite cu vedeta în costum de baie

Ozana Barabancea s-a confruntat de-a lungul timpului cu problema kilogramelor în plus, în cele din urmă reușind să ajută la silueta mult dorită prin intermediul unei operații de micșorare a stomacului. Cu toate acestea, câte kilograme avea vedeta înainte de a ajunge la această intervenție?

Cântărea 114 kilograme, dar a avut perioade când a ajuns și la 128 

Ozana Barabancea este una dintre vocile mari ale României, reușind să devină consacrată datorită timbrului aparte de care dă dovadă.

Viața nu a fost mereu roz și s-a confruntat dintotdeauna cu kilogramele în plus. În cele din urmă, a învins această ”bătălie”, după ce a decis să-și facă o operație de micșorare a stomacului. 

A luat această decizie în anul 2017, când cântărea 114 kilograme. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că

vedeta a avut perioade în care ajunsese și la 128 de kilograme. A încercat mai multe diete de-a lungul timpului, reușind să dea jos aproximativ 40 de kilograme, însă le-a pus la loc imediat și nu oricum, ci dublu.

”Mâncam compulsiv, fără să mă mai gândesc, mâncam fără să fiu conștientă de faptul că îmi fac rău și s-a întâmplat să iau proporții. Și dacă îmi spuneai că sunt grasă, mă jigneai îngrozitor și te și uram la momentul ăla. Și atunci am zis că trebuie să fac ceva, dar mă simțeam sufocată.

Am ținut cură de slăbire și ajunsesem prima oară să slăbesc 40 de kilograme, după care m-am îngrășat și mai tare, apoi iar am slăbit, iar jonglatul ăsta m-a supărat și am zis stop joc, hai să ne operăm”, a povestit ea. 

Trup demn de invidia tuturor 

Au trecut trei ani de la intervenție, iar Ozana arată impecabil. A ajuns la formele la care a visat dintotdeauna și are un trup tras prin inel. Are o alimentație sănătoasă, iar sportul este nelipsit din viața ei.

Acum, vedeta poartă numai haine mulate, la 51 de ani reușind să dețină forme prin care înnebunește toți bărbații. Unde mai punem că îmbracă lejer și costumul de baie? Ce să mai, Ozana este un exemplu pentru multe femei din România! scrie spynews