De ce a plecat Simona Gherghe de la Acces Direct! Vedeta a făcut dezvăluiri complete: S-ar fi certat cu șefii

A fost vestea la care nimeni nu s-ar fi așteptat. După 9 ani, Simona Gheorghe a decis să plece de la Acces Direct. Unele surse spun că vedeta s-a certat cu șefii. La câteva luni de la despărțire, blonda s-a decis să facă dezvăluiri complete.

Moderator timp de 9 ani la aceeași emisiune, Simona Gherghe a uimit pe toată lumea atunci când s-a retras de la Acces Direct.

Simona Gheorghe spune de ce a plecat de la Acces Direct

Simona Gheorghe s-a decis să spună de ce a plecat de la Acces Direct. Blonda a dat cărțile pe față după mai multe speculații ale presei. A simțit nevoia să facă o schimbare, după ce s-a dedicat atâta timp aceluiași format. În plus, odată cu venirea pe lume a băiețelului ei, vedeta de televiziune dedică mai multe timp vieții de familie.

„Pentru că am simțit că, după aproape 9 ani, trebuie să schimb ceva în plan profesional. Cumva, lucrurile astea se întâmplă ciclic. Când am preluat emisiunea, în 2010, eram după aproape 9 ani de știri. Acum, am simțit că am obosit. Nu e un format comod. Emoțional, m-a consumat foarte tare. Și am decis să mă retrag, ca să las loc pentru ceva mai bun în viața mea”, a spus Simona Gheorghe potrivit viva.ro.

Mai mult, vedeta spune că îi este foarte greu după ce a născut a doua oară! Simona Gherghe a găsit puterea să spună ce alte femei se feresc să o facă. „E frumos? Putin spus. E minunat! E greu? Al naibii de greu.

Scriu randurile astea, pentru femeile care se pregatesc sa fie mame si pentru cele ca mine, lauze. As fi putut sa las la descriere doar partea cu minunatul, dar nu vreau sa cosmetizez nimic. N-ar fi cinstit. Prea am vazut postari in care totul e doar despre fericire, armonie si zambete ca-n reclame. Pana acolo, e drum lung. Si noi zambim in poza, dar dincolo de zambet, sunt multe.

Oboseala crunta, doua, trei ore de somn pe noapte, cu plans mult, cu furtuna hormonala post-partum, cu o mie de griji si indoieli, cu dureri de sani si de burta si de spate. Cu Ana, care se bucura de Vlad si l-ar pupa toata ziua, dar care nu intelege de ce trebuie sa o imparta pe mami, mami a ei de care si ea are nevoie, pentru ca si ea e atat de mica…

Privirea ei, uneori, ma inteapa drept in inima. Si da, ziua incerc sa fiu mai mult a ei, caci noaptea-i a lui Vlad. Asta cand nu se trezeste ea plangand si strigand dupa mine. Iar cand se trezesc amandoi, atunci sa te tii… Si, printre toate astea, mai avem momente cand e liniste, cand Vlad e pe bratul meu stang si doarme, iar Ana, pe bratul drept si se uita la desene. Uite, pentru clipele astea se sterg alea grele, cu nopti lungi, cu extenuare de simti ca te doare carnea si nu mai stii incotro s-o apuci.

Si mai sunt, apoi, plimbarile noastre, cand reusim sa sincronizam programul copiilor. Noi patru, invatand sa traim unii cu altii. Cu fiecare zi care trece, e cu un minut mai usor. O simt. Si, doamne, cum pretuiesc minutul asta…

Stiu ca, poate, n-ar fi trebuit sa scriu, ca textul asta ma expune, poate, prea tare, dar e ca o spovedanie a unei #mamededoi, la inceput de drum. Si mai stiu ca nu sunt singura!”, a scris Simona Gherghe pe o rețea de socializare în urmă cu ceva vreme. scrie voxbiz.ro