ADELINA PESTRIȚU, CRITICATĂ DUR ȘI JIGNITĂ PE INSTAGRAM: “CE URÂT ȚI SE VĂD OASELE”! CUM A RĂSPUNS VEDETA CÂRCOTAȘILOR

Adelina Pestrițu a fost criticată dur și chiar jignită pe contul ei de Instagram, după ce a publicat o poză de album în care apare. Vedeta nu s-a lăsat călcată în picioare și le-a răspuns pe măsură cârcotașilor. 

Adelina Pestrițu, criticată dur pe Instagram

Recent, Adelina Pestrițu “a scos de la naftalină” un selfie HOT pe care și l-a făcut în mașină în urmă cu câteva luni bune.

Imaginea în care apare îmbrăcată într-o superbă rochie cu decolteu generos a fost însoțită de un mesaj pozitiv: 

“?Viața în roz”. Ca la un semnal, unii dintre internauți i-au lăsat numeroase comentarii negative,

după cum puteți vedea și în galeria foto a articolului. Mai mult, o femeie i-a scris: “Urâtă mai ești”, iar bruneta a răbufnit și a pus-o la punct.

“Anișoara, norocul nostru este că dumneavoastră devordați de frumusețe și salvați Planeta” este răspunsul oferit de Adelina Pestrițu după ce a fost jignită.

“Ce urât ți se vad oasele…”, “Prea mult machiaj pe decolteu, horror, umărul drept… pitiriazis? sau nu ai întins bine crema?”,

“Mare e grădina Lui Dumnezeu, poarta se deschide și mulți sar gardul. Vulpea dacă nu ajunge la struguri spune că sunt acri?”,

“Ți-ai facut poză la oase?”, “Ești incredibil de frumoasă, te rog nu mai slăbi ?”, “Ești un schelet, dar foarte frumoasă ?” 

sunt doar șase dintre nenumăratele comentarii pe care le-a strâns postarea de mai jos a fostei prezentatoare de la Kanal D. scrie cancan

Adelina Pestrițu a fost aspru criticată după ce a publicat această imagine © Instagram