Sorin Bontea a vorbit despre cea mai mare dorință a sa. Chef este pregătit să renunțe la tot ce are: ”E un vis pe care îl am de mulți ani”

Chef Sorin Bontea a devenit cunoscut de toată România atunci când a participat pentru prima dată la emisiunea

”Chefi la cuțite”, în calitate de jurat. Însă, aprecierea și iubirea fanilor a cunoscut-o la scară largă după ce a făcut parte din aventura ”Asia Express”. 

Sorin Bontea are o viață la care mulți pot doar visa. Cu o carieră strălucitoare, dar și cu o familie de nota zece,

vedeta de la Antena 1 trăiește cum nu se poate mai frumos.

Deși nu îi lipsește nimic, totuși, Bontea are o mare dorință, de ani buni, la care nu a renunțat nici acum, când se află pe culmile succesului profesional. 

În direct la ”Extra Night Show”, Bontea i-a dezvăluit lui Capatos care este cel mai amre vis al său, pe care, speră, ca într-o bună zi să ajungă să și-l împlinească. 

„Îmi doresc un băruleț în Caraibe. Acolo mi se pare viața foarte simplă. Eu i-am propus soției să vindem tot ce avem, dar a zis că deocamdată nu.

Douăzeci de metri de plajă, un băruleț,

trei hamace pe acolo, eu să fac niște creveți și niște pește, soția să le ia banii…Fiul meu să vândă pe la băruleț și fiica mea pe acolo la fel. , a declarat Sorin Bontea. 

Deși acum a ajuns unul dintre cei mai apreciați și iubiți chefi,

Bontea spune că ar renunța oricând la tot ce are aici pentru a se muta în Caraibe. 

Îmi place televiziunea, mă simt bine, dar e un vis pe care îl am de mulți ani, înainte de a deveni cunoscut la TV, însă e de actualitate,

deși e destul de complicat. Să mai crească copiii, că poate nu vor să vină cu noi”, a mai spus juratul de la ”Chefi la cuțite”.  scrie spynews