Sfatul zilei de vineri, 1 mai 2020. O zi grea si dificila pentru 3 zodii

Berbec

Este o zi ideală pentru a te redescoperi și a încerca lucruri noi. Cine spune că nu poți să faci ce vrei, demonstrează că reușești tot ce-ți pui în minte.

Taur

Nu te aventura în necunoscut dacă nu ai încredere în tine. S-ar putea să întâmpini situații din care să nu știi cum să ieși. Stai în banca ta o perioadă.

Gemeni

Relația cu partenerul de viață este tensionată și te afli într-un punct mort. Nu este exclus ca jumătatea ta să te trimită la plimbare.

Rac

Emoțiile vin valuri spre tine și nu mai știi cum să le stăpânești. Nu mai încerca să le pui piedică și scoate la suprafață tot ce ai pe suflet.

Leu

Nu-ți place deloc să grăbești lucrurile, de aceea iei totul ușor, mai ales în privința iubirii. Oricât ar vrea partenerul de viață nu vrei deloc să treci la nivelul următor.

Fecioară

Este foarte important să-ți setezi un obiectiv, nu mai multe. Fă în așa fel încât să-ți atingi scopul, dar fără a-i răni pe oamenii din jur.

Balanță

Astrele te sfătuiesc să te implici mai mult în viața de familie. Ajută-i pe cei dragi atunci când se află în impas sau pur și simplă dă o mână de ajutor la treburile casnice.

Scorpion

Nu-ți mai ascuți gheruțele și încearcă să fii mai bun. Lasă deoparte răutatea și replicile acide și fii altruist. Vei vedea cum viața ta se va schimba.

Săgetător

Ai evoluat foarte mult pe partea personală, mai trebuie să faci sacrificii și la locul de muncă. Treci peste glumele colegilor și vezi-ți de treaba ta în continuare.

Capricorn

Este o zi perfectă pentru a te relaxa și a-ți încărca bateriile. Nu te aventura prea departe de casă și stai înconjurat de oamenii dragi.

Vărsător

Singurătatea poate fi un lucru bun când vine vorba de carieră. Afacerile pe care le ai s-ar putea să-ți deschidă multe uși.

Pești

Nu te ba bătut, vei depăși și situația în care te afli acum. Ai mai multă încredere și voință. Va ieși în curând soarele și pe strada ta.