Zi de sărbătoare pentru Maia Morgenstern! Marea doamnă a teatrului împlinește astăzi 58 de ani

Sărbătoare și veselie pentru Maia Morgenstern! Marea doamnă a teatrului românesc împlinește astăzi frumoasa vârsta de 58 de ani!

Zi plină de urări frumoase și multă veselie pentru Maia Morgenstern. Marea doamnă a teatrului românesc împlinește astăzi frumoasa vârsta de 58 de ani. Este născută fix de 1 mai și a reușit să devină una dintre cele mai iubite și apreciate actrițe din România. 

Imediat cum a trecut de 00:00, urările de bine și gândurile bune au curs în lanț pe rețelele de socializare ale Maiei. Nume mari din lumea teatrului, dar și prieteni, rude sau simple persoane care o apreciază pe marea actriță, nu au stat deoparte și i-au transmis mesaje frumoase și pline de emoție. 

”Astazi este despre ea. Nu ai scapare. Nu poti decat sa o iubesti!
La multi ani sanatosi si bucurosi, minunata noastra Maia Morgenstern!”
, au fost gândurile pe care i le-a transmis buna sa prietenă, Oana Pellea. 

Desigur că toate mesajele au venit însoțite de fotografii cu celebra actriță, fie de pe scena teatrului, fie din viața de zi cu zi. Nici tinerii actori nu s-au dat înapoi și au transformat urările în adevărate romane. 

”Când un actor cu o carieră ca a dumneaei, vine și te intreabă pe tine, tânăr actor, cu nu foarte multe spectacole la activ, dacă “a fost bine?”, te șochezi, rămâi câteva secunde inert și apoi, incerci să bâigui un răspuns.

Lecția pe care am învățat-o de la dumneavoastră, a fost umilința. La mulți ani, doamna Maia Morgenstern! Zic de azi, pentru mâine!

La mulți ani unui om minunat. O femeie de o generozitate si de o modestie rar întâlnite! O frumusețe specială pe dinăuntru și pe dinafară,

o mare actriță, dar ăsta nu-i secret și un partener de scenă mereu viu și cu sufletul cât cerul! Mulțumesc pentru sfaturi, pentru că m-ați invățat mecanismul comic atunci când nu mai eram sigură de mine,

mulțumesc că m-ați primit cu atâta căldură la TES și că ne-ați adus cireșe la repetiții.”, a scris Lorena Luchian, una dintre tinerele actrițe de la noi din țară. scrie spynews.ro