Medicul Virgil Musta trage un semnal de alarma chiar de 1 mai: E foarte grav!

Dr. Virgil Musta trimite un mesaj de avertizare de 1 mai. Medicul a ajuns cunoscut datorita gradului mare de vindecare a bolnavilor

de coronavirus pe care i-a tratat la Spitalul de Boli Infectioase ”Victor Babes” din Timisoara.

”Atentie va rog la respectarea masurilor si de 1 Mai, pentru a consolida ce am castigat prin responsabilitatea dovedita la sarbatorirea Pastelui!

In primul rand, vreau sa va spun ca m-a bucurat mult responsabilitatea dovedita de majoritatea oamenilor pe perioada Sarbatorilor Pascale si multumesc tuturor pentru intelegere, efort si rabdare.

Acum ne bucuram cu totii de venirea primaverii si de zilele libere de 1 Mai. Anul acesta trebuie insa sa fim mai precauti, pentru a nu avea motive de intristare ulterior.

Putem sarbatori 1 Mai, cum crede fiecare, chiar cu mici si gratare cum ne-a intrat deja in obicei, dar in familie, iar cu prietenii putem vorbi la telefon sau sa ne vedem online.

Pandemia nu a trecut! Nu va adunati in grupuri. Nu frecventati zonele publice aglomerate. Protejati in continuare persoanele cu risc si respectati va rog toate recomandarile pe care deja le cunoastem.

Pana acum, pandemia este tinuta sub control la noi si aceasta datorita in special responsabilitatii si eforturilor voastre, pentru ca marea majoritate a inteles cat de importante sunt recomandarile noastre pentru sanatatea si chiar viata tuturor.

Sigur ca trecem inca printr-un moment greu, dar trebuie sa mai rezistam, pentru a ne bucura mai tarziu in „echipa completa”. E necesar sa mai avem rabdare. Fiti intelepti si responsabili!

Daca trecem cu bine si peste aceasta perioada, vor incepe sa apara cu siguranta si vesti mai bune. Imi doresc si eu acest lucru si bineinteles ca vi le voi comunica si eu la momentul potrivit.

Va multumesc anticipat pentru efortul fiecaruia dintre voi!

Tinem aproape, desi pastram distanta!

Numai impreuna vom reusi!” scrie dr. Virgil Musta in grupul City Doctors. scrie fabricatinromania