Veste trista, din pacate! Este vorba despre Horia Moculescu, transportat de urgenta la spital

Compozitorul celebru, Horia Moculescu, transportat la spital dupa ce a avut simptome asociate coronavirusului.

Horia Moculescu a fost internat la Spitalul Floreasca, fiind suspect de noul virus. Celebrul compozitor are in continuare simptome specifice coronavirusului, fiind astfel transportat la spital pentru a fi testat. Rezultatele vor ajunge in cursul zilei de azi.

Din pacate, acum 2 ani s-a mai confruntat cu cateva probleme medicale, este vorba despre operatia cumplita la picior.

Horia Moculescu, in varsta de 83 de ani,  a ajuns pe mainile medicilor cu febra si alte simptome asociate noului virus.

Artistul a stat numai in casa de cand a inceput pandemia. Este ingrijorator ca vestitul compozitor mai are si o boala pulmonara, cu care se confrunta de ceva timp.

“Sunt o tinta, am peste 80 de ani, deci 83 de ani, am un BPOC (n.r. Boala Obstructiv Pulmonara Cronica) o boala de plamani dobandita cu incredere si entuaziasm dupa 40 de ani de fumat. Asta scrie in prospectul bolii. Ataca oamenii in varsta”, a spus Horia Moculescu.

Horia Moculescu, nascut pe 18 martie 1937, in Ramnicu-Valcea, este compozitor, pianist, interpret vocal,  moderator si creator de programe TV.

Este membru al Uniunii Compozitorilor din Romania. A luat peste 200 premii si a compus aproximativ 500 melodii.

A fost,de altfel, realizatorul emisiunii de televiziune “Atentie, se canta!”, la TVR 2. A publicat cartea „Doar atat mi-am amintit”, in 2011, la Editura KULLUSYS. scrie fabricatinromania