Sfatul zilei de sâmbătă, 2 mai 2020. Mare atenție în această zi

Berbec

Înainte de a-ți face planurile de bătălie gândește-te dacă reușești să le duci până la capăt. Nu te înhăma la prea multe lucruri în același timp.

Taur

Totul merge ca pe roate în viața de cuplu, însă nu uita să-i oferi partenerului de viață o mică atenție. Fii deschis și sincer în relația cu jumătatea ta.

Gemeni

Fii atent la tot ce se petrece în jur. Descoperă ușa care ți se deschide în privința locului de muncă și profită de această oportunitate inedită.

Rac

Fii deschis la noi experiențe și încearcă lucruri pe care până acum nu ai avut curaj să le faci. Ești pregătit să-ți schimbi viața la 180 de grade?

Leu

Astăzi este relaxare, pasiuni și timp liber. Profită din plin de această perioadă pentru a descoperi care sunt lucrurile care te definesc ca om.

Fecioară

Trage aer în piept și respiră adânc. Ia o gură mare de aer și restabilește-ți prioritățile atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Balanță

Nu-i mai trage de urechi pe ceilalți și tu greșești chiar dacă nu recunoști asta. Înainte de a-i șicana pe cei din jur vezi cum ești tu.

Scorpion

Trecutul nu te caracterizează, nu mai privi în urma ta. Fii optimist și încrezător și mergi mai departe pe drumul tău, indiferent de ce spun ceilalți.

Săgetător

Ți-ai pus în gând să avansezi la serviciu, iar pentru asta lucrezi și tragi din greu. Nu mai ții cont deloc de oboseală și muncești indiferent de oră.

Capricorn

Iubești și ești iubit în aceeași măsură de partenerul de viață. Spre seară s-ar putea să fii surprins cu o cină romantică din partea jumătății tale.

Vărsător

Nu mai pierde timpul agățându-te de fleacuri. Viața este scurtă și nu merită irosită aiurea. Implică-te numai în evenimentele majore.

Pești

Nu-ți mai vărsa nervii pe familia ta atunci când eșuezi în viața personală. Ei nu nicio vină, asumă-ți mai mult vorbele și mai ales, comportamentul.