HORIA MOCULESCU a aflat rezultatul testarii pentru noul virus din China. Primele declaratii

Horia Moculescu, in varsta de 83 de ani, a acuzat simptome specifice COVID-19 si a fost dus de urgenta miercuri la Spitalul Floresca.

Horia Moculescu a fumat timp de 40 de ani, motivul pentru care are serioase probleme la plamani si din cauza

acestor probleme, dar si a varstei, se incadreaza la categoria extrem de vulnerabila in fata noului virus.

El a observat ca are simptome specifice infectarii cu noul coronavirus, asa ca s-a dus de urgenta la spital, iar acolo medicii l-au testat. Artistul a primit rezultatul testului astazi, iar din fericire el este negativ.

Moculescu a facut prima declaratie pentru Clik

„Am fost suspect de coronavirus. Am avut toate simptomele specifice, am fost la spital alaltaieri si am facut trei teste care au iesit negative.

Iar al patrulea la Cantacuzino, a venit rezultatul acum si e tot negativ. Acum sunt acasa, sunt bine.”, a spus Horia Moculescu.

Compozitorul sufera de Boala Obstructiv Pulmonara Cronica, motiv pentru care are tuse cronica, bronsita acuta si oboseala.

Tusea seaca, impreuna cu febra si durerile musculare sunt primele si cele mai importante simptome ale infectarii cu noul coronavirus.

Cetatenii care au astfel de simptome sunt indemnati sa sune medicul de familie, evitand deplasarea la Urgente, pentru ca ar putea infecta alti oameni. scrie fabricatinromania