Carmen Harra, previziune sumbră despre România! Ce se va întâmpla după 15 mai: ”Vor fi pierderi de vieți”

Noi dezvăluiri despre România! Ce a prezis Carmen Harra? Ce se va întâmpla după 15 mai? Prezicătoarea a dat cărțile pe față!

Carmen Harra șochează din nou poporul român cu profețiile ei. După ce a prezis pandemia de coronavirus în toamna anului 2019, acum, prezicătoarea vine cu noi dezvăluiri. Ce se va întâmpla cu țara noastră după 15 mai? Prin ce vom trece, mai exact? 

Prezicătoarea susține că se va întâmpla ceva care ne va trezi, ne va face să deschidem ochii și să vedem cât de cruntă este, de fapt, realitatea. Cu toate că vom supraviețui acestei pandemii, vom trece prin situații șocante, dar și prin pierderi de vieți. 

„Trebuie ceva să ni se întâmple ca să ne trezească, ceva la nivel global, ca să ne unească. Noi suntem la nivelul de haos colectiv, la nivel mental, deci, ca noi să facem un pas înainte, trebuie să ne unim colectiv, o gândire unitară, pentru binele global.

O să ajungem la o extremă, la o barieră, la ceva ce nu putem sa vedem ceva mai rău de atât… Am ajuns la o cumpăna. Nu văd un război cu arme de foc, cu bombă. Vom supraviețui,

dar vom trece printr-un șoc cumplit, printr-o perioadă de zbucium, vor fi pierderi de vieți. Voi, românii, sunteți mai bine decât alte țări din Europa, mai puțin afectați, sunteți protejați“, afirma ea, într-un interviu.

Mesaj de susținere pentru români

Carmen Harra este stabilită de mai mulți ani în străinătate, însă nu a uitat niciodată de poporul ei, pe care l-a ajutat de fiecare dată cu profețiile sale. Recent, celebra prezicătoare a postat pe pagina de Facebook un mesaj prin care a vrut să-i liniștească pe români, în contextul pandemiei de coronavirus. 

„Stați liniștiți! Lucrurile se vor soluționa și vom ieși și din această situație“, este mesajul transmis de prezicătoarea Carmen Harra, pentru poporul român. scrie spynews.ro