Bianca de la Puterea dragostei, apariție neașteptată pe live: “Ai ochiul vânăt?!”. Concurenta a răspuns tuturor întrebărilor

Bianca de la Puterea dragostei a revenit în mediul online, după o perioadă de aproape două luni în care a lipsit. Concurenta a răspuns tuturor întrebărilor.

Bianca Comănici a făcut un live pe Youtube și a vorbit despre cum mai este viața ei. Apariția ei a stârnit controverse, iar mulți fani au întrebat-o dacă este vânătă la ochi. Concurenta de la Puterea dragostei a răspuns hotărât că nu și a explicat de ce este neagră la ochi.

“Nu sunt vânătă la ochi. Hai să vă spun ce s-a întâmplat în ultimul timp. Ce mai este cu mine. Nu sunt vânătă cu la ochi. M-am machiat cu mov. Am și plâns. Tușul meu este foarte enervant. Azi am plâns și nu m-am șters bine. Sunt neagră la ochi de la tuș. 

Am plâns de două-trei ori. O să vedeți și de ce. Am avut o perioadă grea, însă acum sunt fericită. Dar după perioada asta proastă reușesc să vorbesc cu voi. O să vă povestesc ce s-a întâmplat.

Nu mi-a spart Livian telefonul. Nu cred că o să mai fie ceva între noi în emisiune, însă vrem să încercăm afară. Vrem să consumăm tot ce este de consumat.”, a povestit Bianca Comănici pe vlog.

De ce a lipsit Bianca de la Puterea dragostei? Livian a spus adevărul: „Nu poate să aibă încredere în…”

Bianca Comanici a lipsit din emisiunea Puterea dragostei pe motiv că nu se simte bine, dar ceilalți concurenți știu că nu este asta.

Bianca nu a fost prezentă astăzi în emisiunea Puterea dragostei. Andreea Mantea a vrut să știe mai multe despre lipsa ei. „Bianca a decis să nu vină astăzi pe motiv că o doare capul, dar știm că nu e ăsta adevărul, nu-i așa, Livian?”, a delarat Andreea Mantea.

Deși a ezitat la început, Livian a explicat de ce fosta lui iubită nu a vrut să fie prezentă la filmări.

„A fost supărată ieri. Ne-am oprit acolo pe hol. Bianca era supărată, nu prea vorbea cu mine și i-am atras atenția că nu ar trebui să zică ce a vorbit cu Daiana. Ea mi-a zis s-o las să se liniștească. N-am vorbit mare lucru”, a mărturisit Livian.

„Cum n-ați vorbit mare lucru? Plângea, mai bine zis bocea. Era un bocet, un plâns cu voce tare”, a adăugat moderatoarea emisiunii.

„Plângea și în timp ce plângea spunea că nu poate să aibă încredere pentru că de cine se apropie e dezamăgită. Așa zicea”, a mai spus fostul iubit al Biancăi.

Bianca se simte trădată de Andreea Pirui și Daiana

Ella a încercat să lămurească situația și a mărturisit că Bianca e supărată din cauza Daianei: „Era supărată pe situația cu Daiana pentru că tinde să mai vorbească și cu alte persoane”.Livian le acuză pe Andreea Pirui și Daiana că s-au unit împotriva Ligiei și Biancăi, iar certurile din ultima perioadă demonstrează asta.

„V-ați vorbit și tu și Daiana împotriva lui Ligi și Bianca”, a acuzat Livian. scrie wowbiz.ro