Veste extraordinară dată de Raed Arafat. Se redeschid saloanele de înfrumusețare! Toate regulile pe care trebuie să le știi, chiar aici!

Raed Arafat a confirmat că începând cu 15 mai se vor deschide saloanele de înfrumusețare. Iată toate regulile pe care trebuie să le știi.

Pe lângă faptul că nu vom mai avea nevoie de declarația pe propria răspundere, o altă veste bună pentru români

(mai ales pentru românce) este cea că saloanele de înfrumusețare se vor redeschide începând cu data de 15 mai.

Într-adevăr, saloanele de înfrumusețare, frizeriile, saloanele de cosmetică ș.a.m.d. vor funcționa după anumite reguli impuse de autorități, reguli ce vor trebui respectate atât de angajați, cât și clienți.

Toate regulile pe care trebuie să le știi. Redeschiderea saloanelor de înfrumusețare, anunțată de Raed Arafat

Astfel, potrivit șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, saloanele de infrumusețare se vor redeschide

și vor relua activitatea, sub o nouă formă. “Ai nevoie de masuri speciale pentru frizerii, pentru cosmetica. Nu poti nelimitat sa le tii inchise, trebuie sa-si reia activitatea, dar sub o forma noua,” a declarat Raed Arafat.

Totodată, una dintre posibilele variante luate în calcul de autorități, este aceea de a renunța la zonele de așteptare.

Clientul va fi obligat să își facă programare și, în cazul în care întârzie, nu va sta în salon, ci va aștepta pe stradă, în aer liber, până se poate reprograma.

“Posibil ca nu vor avea zona de asteptare, trebuie sa te programezi, te duci direct la programare, stii ca esti asteptat.

Ai intarziat, vine altul in locul tau, nu stai si astepti acolo. Te duci si te plimbi pe strada o jumatate de ora si te intorci, nu stai acolo.

Zona de asteptare va deveni una sensibila, va trebui sa nu mai existe temporar.

Trebuie sa se inteleaga ca ne gandim cu colegii specialisti la acest domeniu, la masuri punctuale, pe diferite domenii,

care trebuie sa fie luate ca masuri compensatorii la masurile de relaxare,” a mai spus Raed Arafat. scrie kfetele.ro