Simona Gherghe, cu sufletul in doliu. S-a stins cea mai draga persoana: N-am fost decat opt insi, c-asa-i in stare de urgenta… Cu masti pe fata, fara sa ne putem imbratisa, macar.

Simona Gherghe este in doliu. Vedeta trece prin momente grele, dupa ce bunica sa s-a stins pe 1 mai. Fosta prezentatoare a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook. Bunica Simonei nu a avut parte de o inmormantare cum se face in tara noastra, ci de una ca in starea de urgenta.

Simone Gherghe in lacrimi. La inmormantare au participat doar 8 persoane.

Fosta prezentatoare povesteste ca la inmormantare au foast doar 8 persoane, asa prevede ordonanta de urgenta, iar bunica sa nu a avut parte nici de o pomana cum si-ar fi dorit.

Simona Gherghe, mesaj pe Facebook:

Si ai plecat, mamaie… In prima zi de mai, in luna luminata. In ultimii ani, pe toti cei care treceau sa te vada, ii intrebai daca vor

veni la inmormantarea ta. N-am fost decat opt insi, c-asa-i in stare de urgenta… Cu masti pe fata, fara sa ne putem imbratisa, macar.

Ti-ai fi dorit o pomana cu pizza, mancarea ta preferata. N-a fost sa fie nici asta, dar o sa am grija sa manance multa lume pizza. De trei zile si trei nopti, mi-am retrait toata copilaria, scene intregi din vacantele de la tara, raiul pe pamant, pe care le credeam uitate. Cumva, toata viata mi-am imaginat ca, atata vreme cat avem bunici pe pamant, ramanem copii. De trei zile, mamaie, m-am facut mare.

Las fotografiile astea aici, ca sa ramana. Sunt facute la ultima noastra intalnire, in noiembrie, cand ti-am adus-o si pe Ana. De atunci, nu ne-am mai intalnit decat de whatsapp.

Asa il vedeai si pe Vlad, Ionut, cum ii ziceai tu, caci iti poarta numele. Drum lin, mamaie Ioana! Sa-l pupi si pe tataie cand va intalniti, acolo sus! Sunteti amandoi in inimile noastre!, a scris fosta prezentatoare pe pagina sa de Facebook.

Despre Simona Gherghe

Simona Gherghe s-a nascut pe data de 31octombrie 1977, la Iasi si este zodia Scorpion. A absolvit Facultatea de Litere, specializarea Franceza-Engleza, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi. Gherghe a debutat in jurnalism in cadrul Radio Iasi si apoi a inceput sa prezinte stirile pentru postul de televiziune TeleM.

Simona a fost remarcata de echipa Antena 1 Bucuresti si in anul 2000 a ajuns sa prezinte stirile ”Observatorul” de zi si ”Observatorul de weekend”, ca apoi in 2010 sa fie promovata ca moderator al emisiunilor ”Genialii” si ”Acces Direct”. scrie fabricatinromania