Iancu Sterp, mesaj uluitor pentru Denisa, iubita de acasă! Ce i-a transmis după ce s-a spus că se iubește cu Emy Alupei?

Fratele cel mic al lui Culita Sterp a facut o figura frumoasa pe traseele de la Survivor Romania. De cand a ajuns in Republica Dominicana, iubita lui Iancu, Denisa, nu mai poate de dorul sau! Ce spune acum Iancu despre partenera de viata?

Iancu Sterp este un concurent redutabil la Survivor Romania! Fratele lui Culita Sterp și fost concurent la Puterea Dragostei se descurca exceptional pe traseele din Republica Dominicana si este unul dintre candidatii cu sanse la trofeul Survivor Romania.

Chiar daca se simte foarte bine in competitie, Iancu nu a uitat-o pe Denisa, iubita lui de acasa, in ciuda zvonurilor ca s-ar fi aprins ceva intre el si Emy Alupei!

”Îmi este tare dor de ea, nu am mai stat despărțiți atât de mult timp și parcă a trecut o veșnicie de când nu am mai văzut-o.

Abia aștept să revin acasă și să o strâng în brațe”, a povestit războinicul in testimonialele de pe insula.

Si de Paste, primul gand al lui Iancu a fost tot catre iubita lui, declarand cat de dor ii e de ea si cat de frumoasa este relatia dintre ei doi, semn ca departarea doar a intensificat sentimentele pe care si le poarta.

Războinicul a transmis prin intermediul micului ecran un mesaj emoționant pentru iubita lui, Denisa.

”Sincer, cel mai mult îmi doresc să vorbesc cu iubita mea. Simt că și ea vrea să vorbească cu mine pentru că nu am luat legătură aboslut deloc cu ea de când sunt aici. Ar fi foarte frumos, ne-am încurajat

unul pe altul pentru că este foarte greu la distanța care este între noi acum. Ei îi simt lipsa cel mai mult, este în sufletul meu”,

a declarat războinicul, alaturi de inca un mesaj care o va face pe tanara sa lacrimeze: ”Ești cea mai frumoasă”!. Sursa: substantial.ro