HOROSCOP MINERVA pentru anul 2020. Patru nativi din zodiac au sanse mari sa se IMBOGATEASCA

Astrologul Minerva a prezentat, in cadrul unei editii speciale de la Antena 3, previziunile astrologice pentru fiecare nativ din zodiac, pentru anul 2020.

HOROSCOP BERBEC. Nu mai sunt impulsivii care erau. Isi doresc un nou loc de munca, isi gasesc. Sunt una dintre cele patru zodii care se casatoresc.

HOROSCOP TAUR. Redobandirea echilibrului interior este foarte importanta. E foarte sensibil si nesigur pe el, dar in 2020 isi recastiga increderea in fortele proprii.

HOROSCOP GEMENI. Ei sunt maestrii cuvintelor, ai comunicarii si vor fi foarte atenti la ce comunica. Stiu sa-si bugeteze veniturile altfel decat pana acum.

HOROSCOP RAC. E momentul sa se relaxeze. Ei au darul sa se retraga in propria carapace. Ei vor trai pentru familie anul acesta.

HOROSCOP LEU. Mi se pare cel mai bine sustinut din punct de vedere astral. Va fi un an al lor, va fi an profesional si financiar. E al doilea semn care ar putea sa se casatoreasca anul acesta.

HOROSCOP FECIOARA. Iese din conul de umbra, e foarte sigur pe ceea ce face. Trebuie doar sa-si planifice sa rezolve o problema. E al treilea semn care ar putea sa-si intemeieze o familie.

HOROSCOP BALANTA. Sunt foarte echilibrate. Anul acesta reusesc sa rezolve probleme pe care le-au tot amanat. Sunt foarte bine sustinuti financiar.

HOROSCOP SCORPION. Au un soi de a se juca cu celalalt extraordinar. Au un magnestism, un sarm aparte care ii aduce in atentia tuturor. Se vor reorienta ideologic, sentimental, ca si credinta si e ultimul semn care s-ar putea ca anul acesta sa se casatoreasca anul acesta.

HOROSCOP SAGETATOR. E al doilea semn care ar trebui sa fie atent la ce face. Daca-si propune sa rezolve o situatie, sa mearga pana-n panzele albe, pana invata. E un semn avantajat anul acesta.

HOROSCOP CAPRICORN. E un semn care ne obliga sa gandim, nu ne lasa sa mergem mai departe fara sa rezolvam niste probleme.

HOROSCOP VARSATOR. Se spune ca sunt foarte bine sustinuti din punct de vedere financiar. Pot sa-si gaseasca un al doilea job.

HOROSCOP PESTI. Un semn care ar fi trebuit sa fie in lumina reflectoarelor anul trecut. Anul acesta se gandesc la grupuri de lucru, la proiecte, mai ales cei care lucreaza in domeniul artei.