VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE A FOST „ZBURATĂ” DE LA ANTENA 1. MIRELA VAIDA A ANUNȚAT CĂ RENUNȚĂ LA EA ȘI LA VIOREL

Au trecut 4 luni de când Vulpița și Viorel au ajuns la Acces Direct, iar de atunci, emisiunea de la Antena 1 nu are niciun „episod”

fără cei doi protagoniști. După ce Mirela Vaida a răbufnit în urma amenzilor și somațiilor primite din partea CNA și a mărturisit că telenovela cu Vulpița se va termina în curând, Veronica Stegaru a avut o primă reacție. 

Vulpița a avut o primă reacție, după ce Mirela Vaida a mărturisit în direct la Antena 1 că „se va termina” totul cu cei doi soți din Vaslui.

Pe contul său de Youtube căci da, acum are și cont de Youtube, Veronica Stegaru a făcut un vlog în care le spune oamenilor că afară plouă și că așteaptă ca România să iasă din starea de urgență, pentru a se putea plimba.

Cu zâmbetul pe buze, Vulpița nu pare deloc afectată de faptul că Mirela Vaida a mărturisit la Acces Direct că telenovela dintre ea și Viorel își va afla curând sfârșitul.

„Este o vreme ploioasă și noi stăm în casă, că nu avem ce face…plouă afară și soare nu prea mai avem… E posomorât cerul, poate mâine este vreme foarte frumoasă și putem să ieșim și noi afară.

Sper să treacă carantina asta. Dacă trece carantina ne plimbăm și noi, ieșim afară. Stați în casă, că vremea e ploioasă. V-am pupat!” a spus Vulpița, în vlogul său de pe Youtube.

Mirela Vaida, foc și pară pe CNA, după amenzile și somațiile primite

Consiliul Național al Audiovizualului a amendat în repretate rânduri Antena 1 pentru emisiunea Acces Direct, iar ultima acțiune de acest gen a fost o somație. Enervată la culme pe gestul celor de la CNA, Mirela Vaida a mărturisit în direct că telenovela cu Vulpița

și Viorel se va termina, căci și ea s-a săturat de atâtea scandaluri. Cu toate acestea, moderatoarea de la Antena 1 a punctat faptul că acesta este rolul ei și că, dincolo de toate, ea prezintă realitatea crudă a zilelor noastre.

„Vă înțeleg că nu vă place, dar nici nu faceți astfel de afirmații și nu faceți abuz de funcția pe care o aveți pentru că nu faceți bine.

Puteți închide un subiect, o emisiune, plec eu, mă dă afară, dar ceea ce faceți nu schimbă realitatea din România.

O să se termine și Vulpița, că nu mai suport nici eu atâtea scandaluri, dar în orice caz eu cred că ce s-a întâmplat în acestă emisiune cu ei doi nu a fost rău, a fost un pas pentru ei.

Eu nu încurajez astfel de comportamente și de atitudini, dar rolul meu aici e să fac o emisiune.

Rolul dumneavoastră acolo, înteleg, e să fiți instanță morală. Bine, fiți dumneavoastră instanță morală, dar lăsați-mă pe mine să spun realitatea din România. Realitatea este că mulți copii din România mor de foame și n-au cu ce să se spele. Mai dați-mi o amendă, o să o plătesc din salariul meu pentru care muncesc” a spus Mirela Vaida. scrie cancan.ro