Vulpița nu mai dă înapoi! Este hotărâtă să divorțeze de Viorel: ”Fac ce mi-am propus”

Viorele, ce te faci? Vulpița nu mai dă înapoi! Este hotărâtă să divorțeze. Ce a afirmat tânăra din Blăgești în platou la ”Acces Direct”?

S-au certat și s-au împăcat de sute de ori, dar se pare că s-a terminat. După ce a lansat marele hit cu Rafaelo, Vulpi a luat decizia de a nu-i mai acorda nicio șansă soțului ei.

Veronica e mai hotărâtă ca oricând să divorțeze și nu vrea să mai dea înapoi. Întrebată de Mirela Vaida ce face și cum va rămâne cu căsnicia ei, tânăra din Blăgești a spus clar și răspicat. 

”Fac ce mi-am propus. La divorț!”, a zis Vulpi. Rafaelo a intervenit și el în acest subiect și a încercat să-i dea câteva sfaturi Veronicăi. ”Să stai, să calculezi, să luați o decizie împreună, să vorbiți. Vă stă bine împreună, aveți și un copil.”, a zis artistul. 

Mirela Vaida a încercat să-i explice Vulpiței că viața nu este mereu roz și că trebuie să se gândească foarte bine la ceea ce are de gând să facă. ”Mă mai gândesc, dau mâine răspunsul. Să văd!”, a fost reacția Veronicăi. 

Ei bine, și la cele spuse de Vulpi, Viorel a reacționat cum nimeni nu se mai aștepta. Ea poate să divorțeze liniștită,

căci pe el nu-l mai întoarce nimeni. ”Pe nimeni nu mă mai întoarce nimeni, păi ce să fac eu? Eu acasă când ajung, mă ia de prost.”, a zis Viorel. 

După ce a auzit părerea soțului său, Veronica a început să radieze de fericire, ironizându-l pe Viorel. ”Adio!”, ”

Nu plânge, Viorel!”, au fost reacțiile ei. Cu toate acestea, Viorel nu se lasă și susține că nu mai este interesat de absolut nimic, nici măcar de banii care ar ieși de pe succesul piesei lansate cu Rafaelo.

”Viorele, s-o rupt lanțul de iubire.”, a mai zis Veronica. scrie spynews.ro