Horoscop 10 mai. Zodia care primește vești proaste

Horoscop 10 mai BERBEC: Ai ajuns la un nivel foarte bun al unui proiect caruia ii acorzi importanta marita. Esti mandru de tine, deci ai merita si un premiu, indiferent in ce ar consta el.

Horoscop 10 mai TAUR: Nu toate drumurile duc la succes, ca atare opreste-te un pic si inchide acel capitol. Ia o pauza, trage aer in piept si apoi concentreaza-ti fortele spre alt tel.

Horoscop 10 mai GEMENI: Nu pune la suflet vestile care vin astazi spre tine. Ignora-le, trateaza-le ca pe niste lucruri banale care nu merita nicio atentie. Nu are rost sa te impovarezi cu ele.

Horoscop 10 mai RAC: Succesul vine, dar nu-l primesti pe tava. Aduna-ti fortele si implica-te intr-o competitie acerba, caci e nevoie de lupta serioasa pentru a pune mana pe premiu.

Horoscop 10 mai LEU: Ia taurul de coarne si fa ce trebuie facut, pentru ca situatia in care te afli are nevoie de o interventie prompta. Nu poti face nimic la voia intamplarii, ci doar ce e corect.

Horoscop 10 mai FECIOARA: Cand vezi ca o actiune sta pe loc si nimic nou nu se mai intampla, e bine s-o lasi pe linie moarta, in asteptare, si sa te ocupi de ea dupa o pauza.

Horoscop 10 mai BALANTA: Daca ai norocul de a intalni persoana cea mai compatibila cu visele tale din acest moment, poti spune ca esti deja pe calea cea mai scurta spre implinirea lor.

Horoscop 10 mai SCORPION: Nu exagera totusi, nu esti vinovat de hopurile zilei, ci altii, care nu si-au indeplinit sarcinile asa cum ar fi trebuit. Nu ai insa curaj sa-i tragi pe ceilalti la raspundere.

Horoscop 10 mai SAGETATOR: Impartaseste ceea ce stii si altora, pentru ca multi ar avea de invatat din experienta ta. Nu sunt fleacuri, asa cum crezi, deci fa un pas in fata si povesteste.

Horoscop 10 mai CAPRICORN: Munca ta a ajuns intr-un punct in care esti nevoit sa stai si sa chibzuiesti incotro sa mergi. Variantele pe care le gasesti au si avantaje si dezavantaje.

Horoscop 10 mai VARSATOR: Esti nervos, pus pe harta, recalcitrant. Ai grija la reactiile impulsive, pentru ca risti mult daca nu tii sub control un banal gest de respingere sau o critica.

Horoscop 10 mai PESTI: Esti agitat si i-ai putea irita si pe altii cu atitudinea ta. Ai alaturi de tine o persoana toleranta care nu va cadea in plasa nervilor tai, ci asteapta sa-ti treaca.