VESTE FABULOASĂ PENTRU ROMÂNI! DE LA 1 IUNIE SE DESCHID TERASELE. CE PREȚURI VOR AVEA BEREA, CAFEAUA ȘI SUCURILE

Toți românii așteaptă cu sufletul la gură expirarea stării de urgență, în data de 15 mai. Cu toate acestea, vor rămâne numeroase reguli pe care trebuie să le respectăm, în continuare și numeroase lucruri de care nu vom putea beneficia decât atunci când epidemia de COVID-19 își va încetini ritmul. 

Deși starea de urgență expiră pe 15 mai, restaurantele și terasele rămân, în continuare, închise. Cu toate acestea, localurile se vor redeschide pe data de 1 iunie, după cum au anunțat autoritățile.

Deși se vor deschide, localurile nu vor funcționa la capacitate maximă, ci doar cu 50% din spațiul pe care îl au.

Mai mult, se pare că prețurile băuturilor vor scădea, odată cu redeschiderea barurilor și a teraselor.

„După discuțiile cu guvernul am agreat că întâi vom putea deschide terasele în faza a doua, cel mai probabil în jurul datei de 1 iunie.

Vor urma încă două faze, sperăm la două săptămâni, să fie deschis 50% din spațiul interior din zona HoReCa și apoi integral, dacă totul merge bine din punct de vedere epidemiologic”, a spus Dragoș Petrescu pentru Digi24.

„Considerăm că următorul an nu va fi un an de profit sau de recuperat pierderi, e un an de sacrificiu care să pregătească un an mai bun. Din semestrul 3 sperăm ca lucrurile să își revină.

Clienții vor fi pe buget limitat și se vor uita la fiecare cost, ne așteptăm ca prețurile în industrie să nu crească sau chiar să scadă, deși costurile operatorilor ar putea crește din cauza investițiilor care trebuie făcute”, a spus Petrescu pentru sursa citată. scrie cancan