Numele Monicăi Hill a fost implicat în unul dintre cele mai grele și dure dosare de prostituție din ultimul timp, numit „Pești la Dej”, în care apar numele multor persoane cunoscute, printre care și cel al fostei iubite a lui Cătălin Botezatu

Numele ei a fost adăugat în dosar datorită unor stenograme și interceptări din anumite conversații telefonice ce au avut loc între ea și o prietenă de-ale ei, având ca subiect un nume care face parte din gruparea de proxenetism și se pare că acest individ ar fi avut o legătură amoroasă cu Monica Hill.

Imediat după informațiile apărute în presă, Monica Hill a fost contactata de reporterii Antena Stars, unde a oferit detalii despre legătura amoroasă dintre ea și unul dintre membrii din dosarul de proxenetism, cât și despre vizitele din Germania.

“Nu știu unde s-a scris că băiatul ăsta mă aștepta în Germania, în condițiile în care eu am iubit, care nu este nici român, este croat, cu care eu m-am afișat, cu care sunt într-o relație de cinci luni și care locuiește în Germania.

Au crezut că este vorba de Lucian, doar că nu știu dacă el a mai fost în Germania. Nu am mai vorbit cu el de luni de zile, iar ultima oară când am vorbit cu el a fost prietenește.

Băiatul este căsătorit, nu am nicio legătură, nu vreau să mă bag în familia nimănui. Nu am avut niciodată intenția asta.

Pentru mine băiatul ăsta nu mai există. Ne-am despărțit mai bine de un an. Ne-am întâlnit de două ori întâmplător și altă dată, pentru că aveam nevoie de ceva și m-a ajutat. Dar nu s-a pus problema să avem, din nou, o relație.” a spus Monica Hill.

În tot acest scandal, gurile rele au spus că bărbatul acuzat este același cu care Monica Hill este într-o relatie în prezent, pentru că în urmă cu ceva timp, bomba sexy mărturisea că din cauza pandemiei nu se mai poate duce la iubitul ei în Germania. scrie antenastars.ro