Sfatul zilei de miercuri, 13 mai 2020. Zi importantă pentru mai multe zodii

Berbec: Pune-te serios pe treabă dacă vrei să ai rezultate din timp. Vorba multă, sărăcia omului. Numărul norocos al zilei: 5.

Sfatul zilei de 13 mai pentru Taur: Nu pleca de la concepții greșite în bătălia pe care o vei susține astăzi. Numărul norocos: 8.

Gemeni: Deschide-ți sufletul în fața persoanelor dragi și spune ce te apasă. E timpul să nu mai lași loc de interpretări, să îți asumi și tristețile. Numărul norocos al zilei: 6.

Rac: Nu te plânge de lucrurile pe care nu ai reușit să le rezolvi la momentul oportun câtă vreme în tine mai stă să mai poți schimba ceva. Numărul norocos: 3.

Leu: Dă cu pumnul în masă dacă asta e soluția care ți-a mai rămas pentru a-ți impune punctul de vedere. Numărul norocos: 13.

Sfatul zilei de 13 mai pentru Fecioară: Încearcă să folosești un ton mai amabil, să fii mai blând cu oamenii din jurul tău. Numărul norocos al zilei: 11.

Balanță: Dacă tot faci schimbări prin casă, nu lăsa lucrurile grele la final. Numărul norocos al zilei: 10.

Scorpion: Ești o persoană intuitivă și știi foarte bine asta. Nu ignora simțurile. Numărul norocos al zilei: 9.

Săgetător: Primești o veste bună din străinătate, așa că pregătește-te pentru o schimbare numai bună pe care o meritai în viața ta. Numărul norocos al zilei: 1.

Sfatul zilei de 13 mai pentru Capricorn: Lasă problemele la o parte și fă acea alegere vitală căci în această zi astrele sunt de partea ta. Numărul norocos: 4.

Vărsător: Treci cu vederea certurile din jurul tău și axează-te pe lucrurile esențiale. Numărul norocos al zilei: 2.

Pești: Nu căuta nod în papură colegilor de la muncă sau persoanelor din familie. Dacă ai ceva împotriva cuiva,. fii sincer și spune-o. Numărul norocos al zilei: 15.