CUM ARATĂ ALEXANDRU, FIUL CEL MIC AL LUI ŞTEFAN BĂNICĂ JR. LAVINIA PÎRVA A FĂCUT PUBLICĂ IMAGINEA LA ANIVERSAREA DE 1 AN

Vestea că Ștefan Bănică va deveni tată pentru a 3-a oară i-a luat prin surprindere pe toți fanii artistului, care a făcut marele anunț în cadrul unui concert.

De când Lavinia Pîrva l-a adus pe lume pe fiul lor, internauții au sperat în fiecare zi ca părinții micuțului să posteze o fotografie în care să i se vadă fața, pentru a vedea cu cine seamănă. 

Lavinia Pîrva le-a făcut fanilor săi și ai lui Ștefan Bănică cea mai mare surpriză, odată cu aniversarea de 1 anișor a fiului lor.

Artista a postat pe contul său de Instagram, prima fotografie cu micuțul Alexandru, care le-a cucerit instant inimile internauților.

În fotografie se poate vedea cum Ștefan Bănică este la televizor, în cadrul unei emisiunii, iar fiul său stă în fața micului ecran și îl urmărește îndeaproape.

„Ce caută tata în televizor?” a scris Lavinia Pîrva în dreptul fotografiei, căci mânuța lui Alexandru se afla direct pe fața lui Ștefan Bănică, pe micul ecran și se potrivea perfect contextului.

Alexandru, fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva, mesaj emoționant pentru fiul ei,  Alexandru

Ieri, când Alexandru a împlinit vârsta de 1 anișor, Lavinia Pîrva a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram, alături de o fotografie cu mâna lui Ștefan Bănică și a fiului lor.

„Astăzi împlinești un an de când ai venit pe acest pământ. Universul meu s-a schimbat.A devenit mult mai colorat și mai pur,mult mai viu și mai autentic.Viata acum este diferită.

Vara are alt miros,iarna altă valoare și întreaga viața alt sens.Ador diminețile in care îmi zâmbesti cu cei doi dintisori de iepuraș,

ador fiecare zi pentru ca ma surprinzi spunând sau făcând ceva nou.Ador serile cu tine,ador momentul de spectacol pe care

ni-l oferi cu atâta dragoste și puritate! Ador viața alături de tine! La mulți ani suflet curat și îti multumim ca ne-ai ales pe noi sa-ți fim părinți! Te iubim!
Mama și Tata❤️” a fost mesajul postat de Lavinia Pîrva, pe Instagramul său. scrie cancan.ro