Sfatul zilei de duminică, 17 mai 2020. Zodiile care sunt lovite NOROC

Berbec

Încearcă să nu intri în conflict cu toate persoanele care-ți ies în cale. Păstrează-ți cumpătul și nu arunca cu vorbe grele pe care le-ai putea regreta mai târziu.

Taur

Vrei să-i faci pe toți din jur fericiți, însă uiți de tine și de micile plăceri care-ți fac viața mai frumoasă. Rezervă puțin timp numai pentru tine.

Gemeni

Analizează situațiile în care ai fost pus până acum și învață lecțiile pe care le-ai omis. Este momentul să mergi mai departe și să închizi definitiv ușa trecutului.

Rac

Ești concentrat pe partea profesională și s-ar putea să uiți de odihnă și relaxare. Oprește-te puțin, înainte de a-ți epuiza la maxim energia.

Leu

Creativitatea și imaginația sunt la ele acasă. Ai o listă întreagă de idei și planuri pe care ești gata să le pui în aplicare. Acum e ziua perfectă!

Fecioară

Nu împrăștia informații în care nu ai încredere. Bârfa este cea mai urâtă modalitate prin care-ți poți pierde prietenii. Chiar îți dorești asta?

Balanță

Încarcă-te de energie pozitivă și bucură-te la intensitate maximă de micile plăceri ale vieții. Ai grijă să nu ratezi niciuna, doar amintirile sunt cele mai rămân în urmă.

Scorpion

Fii mai atent la oamenii pe care-i alegi pentru a-și fi aproape. Devino puțin mai selectiv și renunță la persoanele care te vorbesc pe la spate.

Săgetător

Scapă de rutina zilnică și fă lucrurile pe care nu ai avut ocazia pe parcursul săptămânii. Orice idee ai avea în minte, pune-o repede în aplicare.

Capricorn

A venit momentul să te așezi cu burta pe carte, dacă vrei să excelezi în domeniul ales. Ai nevoie de mai multe informații pentru a avansa la locul de muncă.

Vărsător

Stai mai mult alături de cei dragi, mai ales de jumătatea ta. Poate ar fi timpul să discuți despre planurile de viitor pe care le aveți în comun.

Pești

Ocupă-te de pasiunile pe care le-ai tot ignorat în ultima vreme. Închide-ți telefonul mobil și dedică-ți ziua lucrurilor care-ți plac cu adevărat.