Vulpița și Jador, pentru prima dată față în față! Cum a reacționat manelistul când a văzut-o pe Veronica: ”Sunt capabil să primesc orice injurii din partea ta”. VIDEO

Întâlnirea anului a avut loc! Jador și Vulpița, față în față la Antena Stars. Care a fost reacția manelistului în momentul în care și-a întâlnit rivala?

Se ”bat” pentru locul 1 în trending pe YouTube și nu se lasă până când nu obțin ceea ce vor. Vulpița și Jador, pentru prima

dată față în față. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de la Antena Stars. Cât despre cum a reacționat Jador,

mai are rost să spunem ceva? Manelistul a sărit în sus de bucurie și a început să-și laude rivala. 

”Veronica! Băi! Nu pot să cred! Eu o cunosc pe Veronica în momentul ăsta! Nu încercați să băgați, că nu iese.

Nu mai iese nimic între mine și Veronica! Stai jos, te rog!”, i-a zis artistul Vulpiței, fiind mai mult decât entuziasmat. 

Desigur că Vulpița nu s-a lăsat înduplecată atât de ușor, așa că, imediat cum și-a văzut rivalul, Veronica nu a ezitat să-l tragă la răspundere. ”Dar de ce ești invidios pe mine?”, a zis Vulpi. 

”Veronica e o șmecheră, bă! E o șmecheră! Voi vă dați seama că Veronica e aici?”, a continuat Jador.

După ce au trecut peste întrebările de bază, manelistul s-a arătat foarte interesat de viața Vulpiței, întrebând-o chiar dacă are o relație cu.. Rafaelo! ”Ți-a plecat Viorel? Și acum, tu cu cine ești? Cu Rafa?”, a zis el. 

Iar Vulpi, mai hotărâtă ca niciodată, i-a spus că este singură. ”Sunt femeie liberă, n-am bărbat. Ești o șmecheră”, a mai zis Jador. 

”Eu sunt, eu sunt capabil să primesc orice injurii din partea ta, Veronica! Eu nu mă supăr. Tu poți să mă faci praf!”, a adăugat Jador. scrie spynews.ro