ULTIMA ORA! CUM ARATĂ MAŞINA MARGHERITEI DE LA CLEJANI, DUPĂ CE A FĂCUT ACCIDENT ÎN ACEASTĂ DIMINEAŢĂ. FOTO DE LA FAŢA LOCULUI

Dimineața de sâmbătă a început cum nu se poate mai prost pentru Margherita de la Clejani, vedeta fiind implicată

într-un accident de circulație pe strada Norilor din Capitală, numai că polițiștii care au efectuat primele cercetări au ajuns și la o altă concluzie. Una suprinzătoare. 

Margherita de la Clejani a trebuit să meargă, alături de oamenii legii, la IML, pentru a face analize în urma ”comportamentului suspect”

pe care l-au sesizat polițiștii. Iar în urma analizelor, Margherita a fost testată pozitiv la heroină, motiv pentru care riscă, acum, și un dosar penal.

Accidentul în care a fost implicată vedeta nu a fost unul grav, mașina sa ieșind doar puțin ”șifonată” în urma aceste întâmplări nedorite. Margherita de la Clejani se afla la volanul mașinii personale,

un Range Rover Evoque. Într-un moment de neatenție, pe strada Norilor din Capitală, a lovit un alt autoturism care staționa regulamentar, pe partea dreaptă.

Margherita de la Clejani a trecut la… blond: ”Se vede că e perucă!”

La sfârșitul anului trecut, Margherita de la Clejani s-a vopsit blondă, însă foarte mulți fani au criticat-o și au fost de părere că, de fapt, vedeta ar purta o perucă.

Fiica Clejanilor a publicat mai multe fotografii pe contul ei de Instagram și a atras asupra sa un val de critici din partea internauților.

„Am mai văzut perucă, dar asta e groaznică se vede din toate colțurile că e peruc㔄Cât de urâtă ești…”„Nu-mi place, arată ca o cuvertură!” sau „Ce urâtă, e mai frumoasă mama ei decât ea”, au fost doar câteva dintre comentariile răutăcioase postate. scrie cancan.ro