Ultima ora! Pomana in mare secret pentru Cornel Gales, la Manastirea Ghighiu. Ce s-a intamplat acolo

Pomana pentru Cornel Gales, ieri, la Manastirea Ghighiu! S-au implinit noua zile de cand sotul Ilenei Ciuculete

s-a stins din viata in urma unui accident produs in Spania, iar trupul sau neinsufletit inca nu a ajuns in tara. Nasa lui, Doina Belu, s-a ocupat de tot.

Fostul impresar va fi adus astazi din Spania, iar inmormantarea va avea loc joi, la Cimitirul Straulesti 2, unde se afla ingropata si Ileana Ciuculete, “Zanica” lui, asa cum ii spunea.

Pana atunci insa, nasa lui Cornel Gales s-a ocupat sa-i faca si prima pomana, la 9 zile de cand acesta s-a stins. Doina Belu a fost ieri, la Manastirea Ghighiu, unde a impartit pachete.

Pomana pentru Cornel Gales, la Manastirea Ghighiu

“Au trecut 9 zile si m-am gandit sa-i fac pomana. Am fost ieri (duminica – n.r.) la Manastirea Ghighiu ca sa-i fac asa cum trebuie. Dupa slujba am impartit si pachete,

de post, dar si cu peste ca ieri a fost dezlegare la peste. Am facut peste prajit, icre, si alte preparate din peste, am pus covrigi, banane, cate o bere, si am impartit. Trupul lui Cornel va fi adus

marti in tara, inca nu se stie daca va fi adus cu o cursa speciala sau nu. Va fi depus la aceeasi biserica la care a fost depusa si Ileana, in Chitila, iar joi este inmormantarea.

Viviana a ajuns in tara si ea. Pomana i-am facut pentru ca au trecut 9 zile… de pomeni, va dati seama, ca tot eu o sa ma ocup, asa cat pot, cum pot. Ca el nu are pe nimeni, fratele nu a dat niciun

semn, fata lui, la fel. Viviana s-a chinuit mult sa-l poata aduce in tara pentru ca nu erau cununati, cu acte, si acolo, in Spania, legile sunt diferite fata de cum este la noi.

A umblat, saraca, mult. A reusit sa-l scoata cu ajutorul Ambasadei, a umblat pe la Consulat, in posesia actelor lui si a lucrurilor n-a intrat, ca nu i s-a permis, toate au ramas acolo, in apartament, in Spania”, a declarat Doina Belu pentru CIAO.RO.