Reacția lui Fulgy, după ce Margherita a produs accidentul de mașină sub influența drogurilor! Ce decizie radicală a luat fratele vedetei

După ce Margherita de la Clejani a fost implicată astăzi într-un accident de mașină, fiind sub influența substanțelor

interzise, fratele vedetei a luat o decizie radicală! Gestul făcut de Fulgy a surprins pe toată lumea!

Ziua încă nu s-a terminat pentru familia Clejanilor, căci noi dezvăluiri ies la iveală. După ce Marga a produs astăzi accidentul de mașină,

fiind sub influența drogurilor, toată familia a fost dată peste cap. Viorica a reacționat dur, înjurând și aruncând cu lapte în reporterii aflați în fața casei.

Reacția lui Fulgy

O decizie radicală a luat-o și Fulgy, fratele artistei, care și-a închis toate rețelele de socializare. 

Ca să nu fie stresat cu tot felul de întrebări și speculații legate de sora lui, tânărul a luat decizia de a nu le lăsa nicio portiță deschisă curioșilor.

În plus, de când s-a întâmplat nefericitul eveniment, Margherita nu a mai postat nimic pe conturile persoanle, semn că nu are de gând să mai dea alte explicații. 

Primele declarații ale Margheritei, după accidentul din Capitală

La scurt timp după ce a avut loc accidentul, întrebată de reporteri ce s-a întâmplat, vedeta a declarat că totul a fost din neatenție, deoarece își făcea buzele și se uita în oglindă. 

„Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine”, a declarat Margherita.

În plus, a negat că ar fi consumat substanțe interzise, devenind recalcitrantă la auzul întrebărilor reporterilor despre acest subiect.

„Să nu începem cu aberațiile astea. Nu am consumat alcool, alcoolul nu a ieșit, drogul nu a ieșit. Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a mai afirmat vedeta. scrie spynews.ro