Doliu uriaș în sport și justiție! Avocata Roxana Diaconu s-a stins din viață! A fost membru în Comisia de Recurs a FRF

Zi neagră pentru în lumea sportului și cea a justiției. Din păcate, avocata Roxana Diaconu a murit. Aceasta era membru în Comisia de Recurs a FRF.

Vestea morții Roxanei Diaconu a zguduit întreaga țară. Celebra avocată era cunoscută în România ca membru în Comisia de Recurs a FRF.

De-a lungul carierei sale, Roxana Diaconu s-a specializat în Drept Sportiv. De asemenea, avocata făcea parte din

comisiile jurisdicționale ale Federației Române de Fotbal de cinci ani. Anunțul cutremurător al pierderii sale a fost făcut public de către FRF.

Celebra avocată a intrat în Baroul București în anul 2001. Aceasta avea un cabinet de avocatură din anul 2003. În anul 2013,

Roxana Diaconu a început specializarea pe Dreptul Sportiv, iar odată cu anul 2015 a devenit parte din Comisia de Recurs din cadrul Federației Române de Fotbal.

Regretata avocată povestea în trecut, în cadrul unui interviu, faptul că sportul a fost mereu un hobby pentru ea,

îndrăgit fiind și de familia sa. Roxana Diaconu mărturisea că a fost îndrăgostită de fotbal încă din copilărie.

„Sportul a reprezentat dintotdeauna unul dintre hobby-urile mele, fotbalul fiindu-mi insuflat din familie. Deși pare neobișnuit pentru o femeie, fotbalul a reprezentând încă din copilărie o pasiune.

Ascultam la radio meciurile care se transmiteau în direct și de multe ori eram prezentă în tribune”, spunea avocata pentru legalmagazin.ro. scrie spynews.ro