HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 25 – 31 MAI 2020. PEȘTII SE POT ÎNDRĂGOSTI

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 25 – 31 mai 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru

perioada 25 – 31 mai 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în 25 – 31 mai 2020 se numără și cea a Peștilor care au mari șanse să se îndrăgostească în această perioadă.

Săptămâna 25 – 31 mai 2020 este marcată de ingresul planetei Mercur, planeta comunicății și a intelectului, în zodia Rac,

aspect care se petrece pe data de 28 mai și care ne aduce un plus de sensibilitate și emotivitate în raționament și exprimare.

Discuțiile trec din zona rațiunii în cea a empatiei, ne deschidem sufletul cu mai multă ușurință, devenim mai romantici și mai dornici

să ne exprimăm emoțiile și trăirile. Declarațiile de dragoste se fac auzite și interconectarea afectivă este mult mai pronunțată, fiind tentați să luăm decizii mai mult pe baza simțirilor decât a logicii.

Încă din prima zi a săptămânii vom resimți aspectul de susținere dintre Marte intrat în zodia Pești și Uranus aflat în zodia Taur, aspect care ne face curajoși și dornici să ne eliberăm de constrângeri, indiferent că acestea sunt prilejuite de oameni, proiecte sau situații.

Chiar dacă am fost nevoiți să renunțăm la ceva sau cineva, de acum vom vedea doar partea bună a contextului.

Intuiția ne poate ajuta în acțiunile întreprinse în domeniul financiar, dar și în cel sentimental. Poveștile de dragoste se intensifică prin trăiri și dorințe, dar și nevoia de libertate și independență poate crește.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 25 – 31 mai 2020

Cei născuți în zodia Berbec simt nevoia de interconectare cu familia, de întoarcere la rădăcini, de redescoperire a propriei persoane. Va fi o perioadă în care nativii își vor acorda mai multă atenție ca niciodată și vor simți să facă mai multe pentru ei înșiși.

Preocupări și analize, negocieri, care vizează o locuință. Situații din trecut legate de sectorul financiar vor avea acum ocazia de a fi înțelese, clasificate și rezolvate. Posibil să le sosească sume de bani neașteptate sau să pună în practică niște idei financiare revoluționare care să le îmbunătățească ulterior câștigurile.

Horoscop săptămânal Taur: 25 – 31 mai 2020

Cei născuți în zodia Taur vor deveni mai sensibili în comunicare, mai empatici, dar, totodată, vor fi și negociatori mai buni și vor avea ocazia să-și rediscute contracte, proiecte, acte și chiar salariul, remunerația. Mulți nativi se vor face plăcuți în urma dialogurilor avute,

vor fi mai împăciuitori și mai toleranți cu cei din jur și vor lega mai ușor noi prietenii. Pot avea parte de surprize neașteptate din partea prietenilor sau a persoanei iubite și pot fi stimulați să pună în practică proiecte mai vechi, planuri din trecut pe care le abandonaseră sau cărora nu le dădeau atâta importanță. 

Horoscop săptămânal Gemeni: 25 – 31 mai 2020

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de ingresul lui Mercur, planeta lor guvernatoare, într-un sector financiar, iar acest aspect îi poate susține în negocieri și tranzacții și îi poate face dornici să se pună mai mult în evidență, fie prin comunicare, fie printr-un talent personal.

Atenție la cheltuielile iresponsabile care pot deveni sursă de nemulțumire ulterior. Posibil să apară niște surprize legate de sectorul profesional, să fie tentați să reia un proiect, să se întoarcă la ceva din trecut. Mulți nativi vor fi foarte insistenți în atingerea unui obiectiv.

Horoscop săptămânal Rac: 25 – 31 mai 2020

Cei născuți în zodia Rac au parte de ingresul lui Mercur întocmai în zodia lor, aspect care le va trezi pofta de socializare, de cunoaștere și învățare a unor lucruri noi, dar totodată le va canaliza preocupările în zona casei, a familiei și a propriei persoane.

În continuare pot fi ghidați de gânduri din trecut și amintiri. Nativii pot face declarații de dragoste cu mai multă ușurință, își pot recunoaște sentimentele ascunse, își pot conștientiza pasiunile secrete cu mai multă rațiune. Posibil ca niște dialoguri cu prietenii să le schimbe o credință, principiile și mentalitățile, să-i ajute să depășească un moment mai bulversant. 

Horoscop săptămânal Leu: 25 – 31 mai 2020

Cei născuți în zodia Leu au parte de frământări menite să le scoată la suprafață niște frici și temeri, obsesii care trebuie analizate mult mai conștient pentru a fi înțelese și depășite.

Unii nativi se pot pune în valoare mult mai mult prin accesarea unor cunoștințe deja asimilate, dar nefolosite până acum. Posibil ca spre finele săptămânii să afle niște secrete, să descopere niște adevăruri. O investiție, un ajutor financiar, o moștenire îi poate ajuta să-și îndeplinească în mod neașteptat un țel, pe unii chiar să se afirme în domeniul profesional pe care și-l doresc.

Horoscop săptămânal Fecioară: 25 – 31 mai 2020

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul guvernatorului lor, Mercur, prin sectorul prietenilor, iar pentru aceștia va urma o perioadă în care socializarea și interacțiunea cu ceilalți vor constitui principala activitate. Posibil ca prietenii să le ofere ajutor legat de un proiect profesional, să-i susțină într-un demers, mai ales legat de zona academică, să vină cu un sfat bun.

Mulți nativi vor lega noi prietenii acum, vor face schimbări de principii care să le aducă noi oportunități de asociere. Posibil să aibă parte de dialoguri în cuplu care să le trezească noi instincte financiare sau să fie atrași de un partener cu care să aibă discuții filozofice. Niște studii și diplome obținute se pot dovedi benefice într-o colaborare.

Horoscop săptămânal Balanță: 25 – 31 mai 2020

Cei născuți în zodia Balanță se pun foarte bine în evidență prin comunicare, reușesc să iasă în față cu un discurs, dialog, negociere, să se facă apreciați într-o ședință, la un interviu. Posibile negocieri legate de statut, funcție. Oricum, zona carierei va intra în atenția nativilor

în această săptămână și se vor preocupa mai mult de situația lor profesională. Nativii au ocazia să vadă niște rezultate ale muncii lor, inclusiv financiare. În unele cazuri este vorba de o preocupare majoră pentru a intra în posesia unei moșteniri, a unui bun de patrimoniu, credit, avantaj material.

Horoscop săptămânal Scorpion: 25 – 31 mai 2020

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de o perioadă în care multe principii și mentalități vor fi trecute printr-un nou filtru de gândire. Nativii vor analiza posibilitatea de a pune în valoare o diplomă obținută sau vor simți nevoia să învețe ceva nou pentru a se putea lansa într-un proiect. Posibil ca unii Scorpioni să înceapă noi relații în această perioadă sau să fie mai declarativi cu sentimentele lor în cuplu. Pot apărea surprize în plan relațional. Pe de altă parte, unii nativi au ocazia să-și transforme o pasiune, un hobby într-o sursă de colaborare, implicit de venit.

Horoscop săptămânal Săgetător: 25 – 31 mai 2020

Cei născuți în zodia Săgetător sunt susținuți în această perioadă în negocieri profesionale, negocieri financiare, mai ales dacă sunt legate de o moștenire, proces, partaj, credit, bun de patrimoniu. Se întrevăd discuții intime, legate de viața sexuală, poate chiar de o infidelitate acre poate ieși la suprafață. Acțiunea nativilor este canalizată către rezolvarea unei situații legate de casă și familie. Posibil să fie vorba de activități legate de o renovare a locuinței, o reamenajare a casei.

Horoscop săptămânal Capricorn: 25 – 31 mai 2020

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul relațional, iar acest aspect poate ajuta în restabilirea comunicării în cuplu. Dialogul cu partenerul de viață poate fi constructiv, iar negocierile profesionale pot avea un rezultat mult mai bun decât până acum. Mulți Capricorni pot decide acum să se căsătorească. Cei singuri cunosc, descoperă persoane noi și pot începe noi relații, dar atenție că planeta iubirii și guvernatoarea sectorului sentimental, 

Venus, retrogradează în zodia Gemeni și poate aduce dezamăgiri ulterioare și totul să se rezume la o simplă aventură. O relație neconvențională, de asemenea, poate prinde viață acum. Creativitatea, intuiția, pot fi de ajutor în dezvoltarea unui nou hobby.

Horoscop săptămânal Vărsător: 25 – 31 mai 2020

Cei născuți în zodia Vărsător reușesc să ajungă la un acord cu colegii, cu șefii legat de o situație de la locul de muncă. Nativii vor fi eficienți în rezolvarea sarcinilor, vor avea idei bune pe care le vor pune în practică și își vor crește productivitatea. Cei care-și caută un loc de muncă pot obține acum un interviu, o promisiune de angajare.

Totuși, este important să se și odihnească pentru că se pot suprasolicita psihic. Unii Vărsători pot face investiții în casă, pot cumpăra obiecte noi sau se pot interesa de valoarea unei locuințe, a unui credit în acest sens. Posibil ajutor financiar de la părinți. O serie de nativi vor începe să aibă mai multă grijă legată de felul în care arată, de stilul de viață și pot chiar începe o dietă. 

Horoscop săptămânal Pești: 25 – 31 mai 2020

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul iubirii și nativii vor fi mult mai comunicativi în cuplu, mult mai dispuși să-și rezolve problemele sentimental-emoționale, iar declarațiile de dragoste vor fi la ordinea zilei.

Cei singuri se pot îndrăgosti, pot flirta și pot cuceri prin dialog poetic și gesturi romantice. Surprizele plăcute legate de acest sector nu se vor lăsa mult așteptate, însă nativii trebuie să rămână în continuare cu picioarele pe pământ, mai ales

dacă este vorba de o nouă poveste de iubire. Cei care sunt despărțiți de curând pot relua comunicarea cu partenerul, pot renegocia o împăcare. Peștii sunt susținuți în negocieri, activități legate de comerț, de mediul academic și în tranzacții financiare. scrie cancan