Reacția Margheritei de la Clejani, după ce a provocat un accident rutier. Mesajul vedetei a șocat pe toată lumea

Margherita de la Clejani a ajuns pe primele pagini în presă după ce a provocat un accident rutier,iar polițiștii

au descoperit că aceasta consumase substanțe interzise. La două zile de la producere accidentului, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

Margherita de la Clejani a provocat un accident rutier după ce a consumat substanțe interzise

Sâmbătă dimineață, Margherita de la Clejani a provocat un accident rutier, aceasta conducând un Range Rover Evoque, și într-un moment de neatenție a acroșat un autoturism care staționa regulamentar.

Polițiștii ajunși la fața locului i-au făcut teste rapide pentru alcool și substanțe interzide vedetei, iar rezultatul a arătat că aceasta era sub influența substanțelor interzise.

Din fericire, nu au existat victime, iar vedeta nu a suferit răni care i-ar fi putut pune viața în pericol.

Vedeta a fost dusă la audieri, însoțită de tatăl său, care a încercat să țină presa departe, însă fără succes.

De cealaltă parte, Viorica de la Clejani, ajunsă la capătul răbdării, s-a răzbunat pe jurnaliștii aflați în fața casei sale, și a aruncat cu o sticlă de lapte și i-a udat cu furtunul.

Reacția Margheritei de la Clejani după ce a fost implicată într-un accident rutier

Viorica de la Clejani a postat un mesaj pe Instagram în urma reacțiilor dure împotriva fiicei sale care a provocat un accident rutier, fiind sub influența subtanțelor interzise.

Eu imi apăr copiii indiferent de situație! Orice părinte care își iubește copilul ar face la fel ca mine. Suntem oameni ca și voi.

A fost un accident care i se putea întâmpla oricui. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai grav și că este bine și sănătoasă. O să îi apăr și o să îi iubesc necondiționat. Pentru că iubirea ne vindecă! Mulți dintre voi aveți doar ură și răutate în suflet” , a scris Viorica într-o postare pe Instagram.

Mesaj Margherita

De asemenea, și Margherita de la Clejani a postat un mesaj pe Instagram după acest eveniment, care i-a șocat pe internauți. Artista le-a mulțumit celor care i-au scris și i-a anunțat pe fanii ei că este bine, postând și o fotografie îmbracată într-o rochie verde. „Vreau să vă mulțumesc tuturr pentru mesaje! Sunt bine!„, a scris aceasta pe Instagram. scrie redactia.ro