Sfatul zilei 26 mai 2020. Zodia care primește VEȘTI BUNE

Berbec

Nu poți renunța acum, întotdeauna trebuie să fie o ieșire din situațiile în care intri. Ai mai multă răbdare și într-un final vei găsi și rezolvarea mult așteptată.

Taur

Ai o sclipire în ochi care spune de la o poștă că ești îndrăgostit. Nu te mai ascunde după deget și mărturisește-i persoanei în cauză sentimentele ce le porți în suflet.

Gemeni

Veselia te-a cuprins și o împărtășești cu toți oamenii pe care-i întâlnești în cale. Ești o gură de oxigen pentru cei care au uitat să zâmbească.

Rac

Marți nu este o zi rea dacă o petreci acasă, în sânul familiei. Bucură-te din plin de clipele minunate petrecute alături de cei dragi, ei sunt cei mai importante ființe din viața ta.

Leu

Va fi bine, este un refren pe care-l auzi constant în ultima perioadă. Când nu mai sperai la ceva bun, iată că soarele răsare pe strada ta.

Fecioară

Urcă în trenul vieții și nu mai coborî până nu ajungi la stația potrivită. Fie că este vorba de iubire sau carieră implică-te mai mult dacă vrei să ai parte de lucruri frumoase.

Balanță

Este momentul să iei o decizie radicală, taie răul de la rădăcină. Nu te mai culca pe o ureche, toate se întâmplă cu un motiv, dar trebuie să și crezi.

Scorpion

Cei din jur au descoperit că ești un prieten de nădejde, de aceea apelează la tine de câte ori întâmpină probleme. Dar tu, cui ajungi să te plângi?

Săgetător

Weekend-ul nu s-a încheiat de mult, dar simți nevoia să pleci rapid din oraș. Bagajele sunt deja făcute, ce mai aștepți, evadează din cotidian!

Capricorn

Ești mereu încântat să cunoști oameni și să-ți lărgești cercul de prieteni. Și unde mai pui că ești invitat la toate petrecerile spectaculoase.

Vărsător

Spune lucrurilor pe nume, fii sincer mai ales cu tine. Nu contează ce spun ceilalți, nu te lăsa influențat și fă doar lucrurile care-ți sunt pe plac.

Pești

Scopul tău este să faci cât mai mulți bani, însă s-ar putea să pierzi lucruri cu adevărat importante, cum ar fi timpul petrecut alături de oamenii dragi.