Viorica de la Clejani rupe tăcerea. Cine este, de fapt, vinovat?

Viorica de la Clejani a decis să vorbească cu jurnaliștii despre accidentul fiicei sale, după o ieșire nervoasă controversată.

Viorica de la Clejani suferă pe urma celor întâmplate în ultimele trei zile. Fiica ei, Margherita, riscă un

dosar penal pentru consum de substanțe interzise, dar ar trebui să răspundă în fața legii și pentru maimuța cu care s-a afișat în ultima perioadă.

Numai că solista de la Clejani s-a răzgândit și a găsit vinovatul pentru accidentul produs de fata sa, Margherita.

Mama tinerei a vorbit pentru prima dată în fața jurnaliștilor despre ultimele evenimente. Vinovat de fapta fetei ar fi chiar iubitul tinerei, susține Viorica de la Clejani.

Viorica rupe tăcerea. Cine este, de fapt, vinovat pentru accident?

Tânărul are o influență proastă asupra fiicei sale, astfel că e dispusă să intervină radical în povestea lor de dragoste.

Reporter: Credeți că iubitul ei este cel care a dus-o la rele?

Viorica de la Clejani: Uneori anturajul strică. Spune-mi cu cine umbli, ca să-ţi spun cine eşti, era un proverb. Probabil că ăla a aranjat ceva ca să fie luat în prim-plan. Voi n-ați văzut că

și-a pus povestea pe Instagram. Copiii mei sunt vânați de fel și fel de oameni. L-am băgat în curte și i-am dat să mănânce că era mort de foame!

Într-un final, Viorica a trimis un mesaj către toți părinții: „Aveți grijă de tineretul ăsta că sunt terminați din punctul ăsta de vedere. Mulți părinți nu știți ce fac copiii voștri”. Sursa: wowbiz.ro